Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Διανύουμε τα χρόνια της κατάθλιψης»

22 Ιανουαρίου 2021 14:30

Ο σεφ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε ότι δεν μαγειρεύει σπίτι του, τόσο ο ίδιος όσο και γενικότερα. «Μαγειρεύει η γυναίκα μου. Όταν φτιάξει, κάνει σούπερ πράγματα. Τελευταία φορά έφτιαξε παστίτσιο, πριν από δύο χρόνια. Αλλά ήταν αξέχαστο».

Ακόμα, αναφέρθηκε στο τι θα έκανε αν τα παιδιά του αντιμετώπιζαν προβλήματα εξαρτήσεων, κάτι που ο ίδιος βίωσε στο παρελθόν.

«Για μένα αυτό δεν είναι το δύσκολο, Το δύσκολο θα είναι να μεγαλώσω παιδιά που δεν θα ξέρουν τι θα θέλουν να κάνουν στη ζωή τους. Προτιμώ τα παιδιά μου να βρουν τι θέλουν να κάνουν και ποιο δρόμο θέλουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους, με τις παράπλευρες απώλειες, παρά να μεγαλώσω παιδιά που λένε ‘’δεν ξέρω τι θα κάνω’’. Μπορώ να αντιμετωπίσω το παιδί μου να έχει πρόβλημα με ναρκωτικά, αλκοόλ με οτιδήποτε. Δεν μπορώ να αντιμετωπίσω την απάθεια. Να βλέπω νέους ανθρώπους, να μη ξέρουν τι θέλουν να κάνουν» υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε: «Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ έχουν πολύ σωματικό πόνο. Όταν περάσει ο σωματικός πόνος καθαρίζεις. Η κατάθλιψη δεν περνάει εύκολα. Διανύουμε τα χρόνια της κατάθλιψης». Τέλος, μίλησε με αγάπη και συγκίνηση για τον πατέρα του. «Δεν τον βλέπω συχνά, αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Είναι ο άνθρωπος που με γέμισε αξίες. Έκανε πολλά πράγματα στη ζωή του. Ήταν άνθρωπος αξίας. Με έπαιρνε και μικρό μαζί του στις δουλειές. Να ‘ναι καλά, τον αγαπώ πολύ».