Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Με έλεγαν από κλέφτη μέχρι αλήτη, μέχρι φυλακόβιο»

20 Μαρτίου 2022 09:40

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Με έλεγαν από κλέφτη μέχρι αλήτη, μέχρι φυλακόβιο»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μίλησε στην Ελένη Καρποντίνη για την εκπομπή Όλα Γκουντ του ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε στο MasterChef, στο bullying που αντιμετώπισε λόγω της εμφάνισής του και στο πρόβλημα που είχε στο παρελθόν με τα ναρκωτικά.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Με έλεγαν από κλέφτη μέχρι αλήτη, μέχρι φυλακόβιο».

«Όταν γύρισα το 2001 στην Ελλάδα από την Αμερική τράβηξα τα πάνδεινα λόγω της εμφάνισης μου. Με έλεγαν από κλέφτη μέχρι αλήτη, μέχρι φυλακόβιο, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ίσως αυτός ήταν και ένας λόγος που κάποιοι στο κανάλι δεν ήθελαν να είμαι στο MasterChef».

Για την εποχή που ξεκίνησε το MasterChef ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε: «Υπήρχε άγνοια κινδύνου όταν βγήκα στην τηλεόραση. Ήμασταν άνθρωποι καταξιωμένοι στο δικό μας στοιχείο. Δεν είχαμε τεράστια επαφή με την τηλεόραση λέγαμε “Εντάξει μωρέ, πάμε να βγάλουμε κανένα φράγκο».

Μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παρελθόν με τα ναρκωτικά

«Όταν μίλησα για το πρόβλημα μου με τα ναρκωτικά, πολύς κόσμος μου είπε «μην βγεις να το πεις, θα καταστραφείς και δεν υπάρχει λόγος». Εγώ ακολούθησα αυτό που έλεγε η καρδιά μου. Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να καταστραφώ γιατί τα χέρια μου και η μαγειρική μου γνώση θα με έβαζαν κάπου και θα μαγείρευα. Άρα αν μπορούσα να βοηθήσω πέντε ανθρώπους, ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα».

Γιατί δεν κάνει φέτος τηλεόραση;

.Φέτος δεν έκανα συνειδητά τηλεόραση επειδή μπούκωσε το πράγμα και αυτό το βλέπουμε στα μαγειρικά νούμερα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα. Ήταν μια φανταστική διαδρομή με τα καλά και τα κακά της και εξακολουθεί και είναι».