Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Το Masterchef μου άλλαξε τα οικονομικά δεδομένα»

18 Ιουνίου 2021 17:15

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Το Masterchef μου άλλαξε τα οικονομικά δεδομένα»

Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε στην κάμερα του Pop Up πως το διάστημα της καραντίνας δεν σταμάτησε να μαγειρεύει για όσους το είχαν ανάγκη.

«Πολλοί από εμάς, το διάστημα της καραντίνας, μαγειρεύαμε φαγητό και το δίναμε στους συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη». Είπε χαρακτηριστικά.

Η ζωή του στην Αμερική

«Δούλευα σε μια πολύ μεγάλη αμερικάνικη τράπεζα, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Τώρα μπορεί να το συνέχιζα. Στην Αμερική δεν κοιτάνε τα τατουάζ και πώς είσαι εξωτερικά. Κοιτούν το τι μπορεί να φέρεις εσύ και το μυαλό σου στην επιχείρηση. Σαν δεύτερο επάγγελμα στην Αμερική ήταν το εστιατόριο. Εκεί στην αρχή καθάριζα τραπέζια και μετά σαν σερβιτόρος, αλλά δεν τα πήγαινα πολύ καλά γιατί ήμουν νευρικός»

«Συνέχεια, ακόμα και σήμερα. Είχα μια γευστική δοκιμή για το catering προχθές και είχα ένα φοβερό ψάρι. Ήταν μια κυρία που είπε ότι το ψάρι μου ήταν κατεψυγμένο. Δεν ήταν, δεν έχω βάλει ποτέ κατεψυγμένο ψάρι. Στεναχωρήθηκα, το πήρα προσωπικά. Θα μπορούσε να μη με νοιάξει, όμως το σκεφτόμουν δύο μέρες». Είπε για τα περιστατικά που κάποιοι πελάτες έχουν επιστρέψει τα πιάτα τους.

Τι του προσέφερε το Masterchef

«Έγινα φοβερά αναγνωρίσιμος αλλά δεν μου άλλαξε τη ζωή. Σίγουρα μου άλλαξε τα οικονομικά δεδομένα. Αυτό που μου έχει δώσει η τηλεόραση, εκτός από την αναγνωρισιμότητα είναι κάποια χρήματα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν η επιτυχία με είχε βρει στα 20 μου πιθανόν να είχα αλλάξει. Θα ήμουν πιο αλαζόνας».