Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Με έδειρε μέσα στην κουζίνα, του είπα ότι δεν θα το ξανακάνω»

29 Μαρτίου 2022 15:07

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλάει για το φετινό MasterChef

O Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε καλεσμένος στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για την ζωή του αλλά και τα περιστατικά που του έχουν συμβεί σε εστιατόρια.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Με έδειρε μέσα στην κουζίνα, του είπα ότι δεν θα το ξανακάνω»

Ο διάσημος Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε στον καναπέ της μεσημεριανής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης και μίλησε για τα περιστατικά

που του έχουν συμβεί τα εστιατόρια που εργαζόταν αλλά και το πώς αντιμετωπίζει όλους εκείνους που δεν τους αρέσει το φαγητό που τους ετοιμάζει

«Με έχουν δείρει σε κουζίνα και είχα πει “σε ευχαριστώ σεφ, δεν θα το ξανακάνω”. Έχω φάει ξύλο γιατί έκανα τεράστιο λάθος, το οποίο στοίχισε στον σεφ και στην επιχείρηση.

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο, δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για να ξεφύγεις»Αυτό συνέβη στο εξωτερικό από ένα Γάλλο σεφ. Τότε έσκυβες το κεφάλι και συνέχιζες, ήταν μέρος της ζωής μας.

Τον κυνήγησα στο πάρκινγκ να τον δείρω γιατί δεν μου άφησε καλό φιλοδώρημα. Δεν τον έδειρα γιατί με σταματήσανε, αλλά θα τον έδερνα. Το αφεντικό με κράτησε στο μαγαζί, αλλά με έβαλε στην κουζίνα να πλένω ταψιά»