Δημήτρης Σκουλός: Είχε ατύχημα ο φωτογράφος, χτύπησε στο μάτι!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Μαρτίου 2023 12:13

Ένα ατύχημα είχε πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Σκουλός, την ώρα που έπαιζε τένις, με συνέπεια να χτυπήσει στο μάτι.

Ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός χτύπησε ενώ βρισκόταν σε γήπεδο τένις και δεν μπορεί να συμμετέχει στα γυρίσματα της εκπομπής «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ, χωρίς αυτό, βέβαια, να δημιουργεί προβλήματα στη ροή του προγράμματος.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό μας», στον ΣΚΑΪ, ο φωτογράφος και κριτής του παιχνιδιού μόδας είπε ότι χτύπησε σε γήπεδο τένις και έμεινε ξαπλωμένος δύο ημέρες.

«Είχα ένα μεγάλο ατύχημα, τώρα είμαι καλύτερα αλλά δεν έβλεπα τίποτα από το αριστερό μου μάτι. Τώρα δεν βλέπω καλά έως και καθόλου από αυτό το μάτι. Είναι όλα θολά. Βλέπω μόνο από το δεξί αλλά οι γιατροί είπαν πως θα επανέλθει η όραση», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε, επιστρατεύοντας το χιούμορ του: «Το έπαθα από ένα μπαλάκι, από έναν παίκτη που βρισκόταν στο διπλανό γήπεδο. Στην αρχή νόμιζα ότι έγινε από αυτά που έβλεπα στο σόου και τώρα φοβάμαι και για τα αυτιά μου με αυτά που ακούω».

Ο Σκουλός συμπλήρωσε: «Δεν γινόταν να συνεχιστούν τα γυρίσματα του ‘My Style Rocks’ γιατί ήμουν δύο ημέρες ξαπλωμένος στο σπίτι μου και το μάτι μου ήταν εντελώς κλειστό».

Για τις εντάσεις που δημιουργούνται στο παιχνίδι, ο φωτογράφος ανέφερε ότι του αρέσει που είναι έντονες και οι διαγωνιζόμενες λένε την άποψή τους.

«Προσπαθώ να μην θυμώνω με αυτά που ακούω και τώρα προσπαθώ να πείσω και τον Στέλιο Κουδουνάρη να κάνει το ίδιο. Δεν έχουμε σχέση πίσω από τις κάμερες. Δεν μιλάμε με τα κορίτσια, μόνο ένα ‘γεια’ και μετά ό,τι βλέπετε στο πλατό», υπογράμμισε.

Ο Σκουλός τόνισε ότι το κλίμα είναι πολύ καλό στα γυρίσματα. «Περνάμε πάρα πολύ ωραίο. Τα παιδιά είναι φίλοι μου. Η Κατερίνα Καραβάτου είναι είδωλο. Τώρα γνώρισα πόσο καλό παιδί είναι και πόσο χιούμορ έχει», τόνισε.