Δημήτρης Σκουλός: η συγκίνηση για την δεύτερη κόρη που έρχεται, η πεθερά κι ο νέος κύκλος του GNTM (βίντεο)

27 Μαρτίου 2021 10:15

Δημήτρης Σκουλός: η συγκίνηση για την δεύτερη κόρη που έρχεται, η πεθερά κι ο νέος κύκλος του GNTM (βίντεο)

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε με συγκίνηση για τη δεύτερη κόρη που έρχεται στην εκπομπή Στη Φωλιά των ΚουΚου . Για την οικογένειά του, την πεθερά του, αλλά και τον επόμενο κύκλο του GNTM.

«Όλοι οι φίλοι μου ζητούν να τους βγάλω φωτογραφίες και τους εξηγώ ότι αν δεν έχω τα φώτα και τις κάμερες μου, είτε πατήσω εγώ το κουμπί του κινητού, είτε κάποιος άλλος η ίδια εικόνα θα βγει. Αυτό το νομίζει και η πεθερά μου, αν με ακούει. Γι’ αυτό δεν τη βγάζω», είπε

Αναφερόμενος στην οικογένειά του, είπε: «Η Τζέλα μου δίνει στιλιστικές συμβουλές και σήμερα που έχω μια μεγάλη φωτογράφηση μου είπε “βάλε ένα λευκό φούτερ να φωτίζεσαι”».

Και αποκάλυψε: «Ο πιο σημαντικός ρόλος είναι αυτός του πατέρα. Σύζυγος με γυναίκα τη Τζέλα δεν το θεωρώ δύσκολο, για εκείνη είναι δύσκολο».

Για το δεύτερο παιδί που έρχεται είπε: «Νιώθω ευλογημένος που μεγαλώνει η οικογένεια και θα αποκτήσουμε ένα ακόμη κορίτσι. Η Τζέλα δεν μου είπε ότι είναι έγκυος, μου το έδειξε. Το θέλαμε πάρα πολύ καιρό για να έχει και η Μάιρα ένα αδελφάκι».

Και συγκινήθηκε με την κόρη του που του είπε ότι περιμένει το αδελφάκι της: «Η Μάιρα έλεγε ότι ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι. Της λέω και εγώ για να κάνουμε τα μπάνια μας στην παραλία και μου λέει “όχι για να έρθει το αδελφάκι μου”».

Ο Δημήτρης Σκουλός αναφέρθηκε επίσης  στον νέο κύκλο του GNTM.