Δημήτρης Σκουλός: Πώς τοποθετήθηκε για τα περί bullying σε βάρος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Νοεμβρίου 2022 11:17

O Δημήτρης Σκουλός ρωτήθηκε για τα όσα έχουν ακουστεί περί bullying σε βάρος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου όταν συμμετείχαν στο «Greece’s next top model».

Ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός αναφέρθηκε στις σχετικές δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλον. Τα άκουσα, τα διάβασα, δε το παίζω ανήξερος αλλά δεν μπορώ να μιλήσω στη θέση κάποιου άλλου. Δεν θα πω ούτε ναι ούτε όχι για το αν μου είχε πει κάτι η Ηλιάνα. Αν θέλει να πει η Ηλιάνα κάτι επειδή ήμουν δίπλα, ευχαρίστως. Αλλά εγώ, δεν μπορώ να μιλήσω στη θέση κάποιου άλλου», είπε αρχικά ο Σκουλός.

Και πρόσθεσε: «Καλό είναι τα προβλήματα να λύνονται και για εμένα, καλό είναι, να λύνονται εκείνη τη στιγμή. Μιλήσαμε με την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα είναι φίλη μου και η Έλενα, και με τη Ζενεβιέβ, μιλάω συνέχεια μαζί τους. Είναι καλά κορίτσια».

Σχετικά με το φετινό «GNTM» και τις χαμηλές επιδόσεις που καταγράφει σε επίπεδο τηλεθέασης ο Σκουλός τόνισε: «Δεν βλέπω ‘GNTM’ γιατί δεν βλέπω τηλεόραση. Πώς πάει; Δε πηγαίνει τόσο καλά όσο άλλες χρονιές; Είδες τελικά που μερικές φορές οι αλλαγές δεν είναι για καλό; Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει του χρόνου. Εμένα με λυπεί αν δεν γίνει του χρόνου γιατί είναι ένα πρότζεκτ που το αγαπώ πολύ».

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην συνεργάτης της Παπαγεωργίου, Παναγής Τζωρτζάτος, μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αποκάλυψε όσα του είχε πει το μοντέλο για εκείνη τη δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η Παπαγεωργίου δεν πέρασε καλά και είχε θέματα με κάποιους από τους υπόλοιπους κριτές της εκπομπής.

«Η Ηλιάνα μου είχε πει ότι στο ‘GNTM’ υπήρχαν συνάδελφοι με τους οποίους δεν πέρασε καλά, από τους κριτές. Είχε παράπονο. Νομίζω το έχει εκφράσει κιόλας ότι η Ηλιάνα είχε παράπονο από τη Βίκυ Καγιά. Δεν είναι κρυφό», είπε ο Τζωρτζάτος.