Δημήτρης Σκουλός: «Στην τηλεόραση κάποιοι ή κάποιες συμπεριφέρονται λες και τους χρωστάει ο Θεός»

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 08:40

Δημήτρης Σκουλός: «Στην τηλεόραση κάποιοι ή κάποιες συμπεριφέρονται λες και τους χρωστάει ο Θεός»

Ο Δημήτρης Σκουλός ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων ανέφερε στη συνέντευξή του πως δεν περίμενε ότι δεν θα τον καλέσουν για τον νέο κύκλο του GNTM στο Star

Ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασε τις συμπεριφορές κάποιων στην τηλεόραση και στον εγωισμό που βγάζουν προς τα έξω.

«Δεν περίμενα ότι θα τελειώσει, ήταν ξαφνικό. Περίμενα ότι θα με καλέσουν και την επόμενη σεζόν. Στην αρχή απογοητεύτηκα, μετά από μία μέρα το ξεπέρασα…Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Θεωρώ ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είπα πάμε παρακάτω, όλα καλά, γερά και βλέπουμε. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα, κάθε εμπόδιο για καλό». Είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Ο κόσμος της τηλεόρασης μου έμαθε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν υπάρχουν φιλίες. Δύσκολα υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο σε αυτή τη δουλειά. Όλοι κάνουν τη δουλειά τους και όταν κλείσει η κάμερα καληνύχτα σας. Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός και πολλές φορές με αντιδράσεις ανθρώπων λέω γιατί;

Στην τηλεόραση κάποιοι ή κάποιες συμπεριφέρονται λες και τους χρωστάει ο Θεός. Δεν σας χρωστάει τίποτα ο Θεός. Είστε πολύ τυχεροί, έχετε κάνει περιουσία, έχετε αναγνωρισιμότητα, έχετε όλα τα καλά του Θεού. Πείτε ένα ευχαριστώ και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν συνέχεια επιβεβαίωση. Ο ναρκισσισμός είναι ψυχικό νόσημα, αυτό είναι θέμα γιατρών. Παρέα δεν κάναμε πολύ (με τους υπόλοιπους κριτές), με κάποια άτομα έκανα παρέα. Πολλές φορές περνούσα πολύ καλά και κάποιες άλλες πολύ δύσκολα. Κερδίζει το καλά. Θα μου λείψει, αλλά θα κάνω περισσότερο διακοπές με τα παιδιά μου.

Η Ζενεβιέβ θα μου λείψει, είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, είναι παιδί. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου έχει λείψει που έφυγε τότε, είναι φίλη μου. Αυτοί».

Πως βρέθηκε στην καρέκλα του κριτή στο GNTM

«Ήρθε τυχαία. Μάλλον ήθελαν να δουν αν τα καταφέρνω γιατί ήθελαν έναν άνθρωπο-φωτογράφο που να έχει βάρος η γνώμη του λόγω της καριέρας του. Αυτό που θα πει να έχει ένα βάρος γιατί θα έχει κάνει τόσα πράγματα. Πέρασα από 2-3 κάστινγκ. Επειδή ήταν καινούργιο κοσκινάκι δεν αγχώθηκα γιατί δεν είχα τίποτα να χάσω. Η δουλειά μου είναι άλλη. Δεν εξαρτώμαι από αυτό” ενώ παραδέχτηκε για αυτή την εμπειρία: “Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ήταν ωραίο, πέρασα πάρα πολύ ωραία, πολλές φορές δεν πέρασα ωραία γιατί ήταν πολύ δύσκολα τα γυρίσματα, πολύωρα και 24ωρα […] Υπήρξαν πολλές φορές που ήθελα να φύγω».