Δημήτρης Σκουλός: Τα πρώτα λόγια μετά την είδηση της αποχώρησης από το GNTM

26 Απριλίου 2022 15:20

Δημήτρης Σκουλός: Τα πρώτα λόγια μετά την είδηση της αποχώρησης από το GNTM

O Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μετά τις φήμες που τον θέλουν να είναι εκτός του GNTM.

Δημήτρης Σκουλός: Τα πρώτα λόγια μετά την είδηση της αποχώρησης από το GNTM

Ο γνωστός φωτογράφος δεν ανέφερε κάτι για το θέμα, αλλά το μόνο που είπε είναι πως δεν έχει καμία τηλεοπτική πρόταση για τη νέα σεζόν.

«Η τηλεόραση μπήκε ξαφνικά στη ζωή μου όταν μου πρότειναν να κάνω δοκιμαστικό για τη θέση του κριτή στο GNTM. Για μένα ήταν ένα challenge, γιατί ήταν ένα πράγμα που δεν το ήξερα. Παντού υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι και για αυτό χρειάζεται αποτοξίνωση. Οι άνθρωποι είναι που κάνουν το χώρο δύσκολο. Υπήρξαν πολλές φορές που στο GNTM ήρθα σε δύσκολη θέση.

Η τηλεοπτική μου εμπειρία μου έχει αφήσει γλυκιά άλλα και δύσκολη γεύση. Πολύωρα γυρίσματα, αλλά μου άφησε γεύση γλυκιά, γιατί ήταν κάτι καινούργιο και θεωρώ πως τα πήγα καλά, τα έφερα εις πέραν. Δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα για την επομένη σεζόν. Είναι πολύ νωρίς».


Δημήτρης Σκουλός: «Με έχουν διώξει… κοιμάμαι στο παιδικό δωμάτιο»

Ο Δημήτρης Σκουλός βρέθηκε στο Breakfast@STAR και μίλησε τόσο το GNTM 4, αλλά και για τη σχέση του με τις κόρες του που λατρεύει.

Αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που συνέβη σε κάστινγκ, όταν και είχε αφήσει την κόρη του να του βάψει τα νύχια.

«Έκανα casting και είχα ξεχάσει να ξεβάψω τα κόκκινα νύχια που μου είχε βάψει η κόρη μου. Μου αρέσει η οικογένεια. Όλος ο ελεύθερος χρόνος μου είναι αφιερωμένος στη σύζυγο και στις κόρες μου».

Μιλώντας για τη σύζυγό του και τις κόρες του, είπε:

«Όλο αυτό δεν το σκέφτεσαι, ήθελα να κάνω παιδιά, εντάξει μου αρέσει η οικογένεια και ο ελεύθερος χρόνος μου είναι μόνο η οικογένειά μου, πέρα από το ότι πάω 2,3 φορές την εβδομάδα που πάνω για τένις. Αυτή είναι η ζωή μου. Είναι η δουλειά μου, η οικογένειά μου, θα ήθελα να έχω περισσότερα παιδιά, αλλά η γυναίκα μου τώρα δεν ξέρω αν με ακούει ή με περιμένει σπίτι με το τηγάνι, να μου πει, Κάν΄το μόνος σου. Είναι 2,5 μηνών το μωράκι, η σύζυγός μου θηλάζει και έχουμε κάνει μαραθώνιο ως τώρα. Αντέχει η γυναίκα μου είναι θηρίο, δεν μασάει»

«Με έχουν διώξει από το υπνοδωμάτιο και κοιμάμαι στο παιδικό δωμάτιο. Η γυναίκα μου είναι ένας καλός άνθρωπος. Δεν κάνω τίποτα αν δεν τη συμβουλευτώ. Αυτό κάνει και εκείνη με εμένα».