Δημήτρης Σταρόβας – Δίνει τη δική του απάντηση για το ελληνικό metoo: «Υπάρχει μια τεράστια υπερβολή και μια τεράστια υποκρισία»

Δημοσιεύθηκε: 30 Απριλίου 2021 10:52
Δημήτρης Σταρόβας - Δίνει τη δική του απάντηση για το ελληνικό metoo: "Υπάρχει μια τεράστια υπερβολή και μια τεράστια υποκρισία"

Τη δική του θέση πήρε ο Δημήτρης Σταρόβας το κίνημα me to που έχει ξεκινήσει στο χώρο του αθλητισμού και του θεάτρου τους τελευταίους μήνες.

Θεωρείς ότι μόλις ανοίξει το θέατρο θα κοπάσει το metoo και οι καταγγελίες που έχουν ξεσπάσει ή θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό;

Αν ήταν ανοικτά τα θέατρα, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα είχε γίνει. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δηλαδή, εντάξει να υπήρχαν περιστατικά, κάποιες περιπτώσεις που όντως πρέπει ναι, να βγουν, αλλά υπήρχαν και πράγματα που ήταν γνωστά στο χώρο και τώρα ξαφνικά μας έπιασε κάτι.

Υπάρχει μια τεράστια υπερβολή και μια τεράστια υποκρισία. Εννοείται ότι δεν αποσιωπούμε κάτι, αλλά δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι. Τους… βαφτίσαμε τώρα όλους βιαστές. Δεν πάει έτσι.

Κι από την άλλη δεν είναι δουλειά του καθενός ή της κάθε εκπομπής να λύσει αυτό το θέμα. Αρμόδια είναι μόνο η δικαιοσύνη.