Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι ο μόνος που άντεξε πέντε σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Συντάκτης: Newsroom

15 Οκτωβρίου 2022 15:45

Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι ο μόνος που άντεξε πέντε σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν καλεσμένος στο «Open Weekend» και μίλησε για της τηλεοπτικές του συνεργασίες, τόσο με τον Γρηγόρη Γκουντάρα όσο και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, κατά βάθος είμαι ευγενής. Κάποια στιγμή ξέφυγα -γιατί καμια φορά εγώ ξεχνώ ότι υπάρχουν κάμερες. Νομίζω ότι αν κάτσω πέντε λεπτά και μιλάμε, είναι σαν να πίνουμε καφέ. Είπα κάποια πραματάκια κι αισθάνθηκα ελάχιστα άβολα σε κάποιες στιγμές. Να φύγω αλλά γενικά όχι πέρασα ωραία.»

Όταν η συζήτηση πήγε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Δημήτρης Σταρόβας πρόσθεσε χαριτολογώντας:

«Κάποια στιγμή πρέπει να πάρω ένα βραβείο γιατί είμαι ο μόνος που άντεξε πέντε σεζόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Έχουμε μια σχέση τέτοια, που νιώθω σαν να είμαι σπίτι. Εκεί καθόμουν κι έβλεπα σειρές στο laptop κι έκανε όλη τη δουλειά ο Γρηγόρης. Αν μου άρεσε κάποιος καλεσμένος -όχι από έπαρση- έβγαινα κι έλεγα δύο πραγματάκια. Τα προτιμώ τα Καρντάσιανς».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά για το πρόωρο τέλος του «Εκατομμυριούχου» και τους «Ράδιο Αρβύλα»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά για το πρόωρο τέλος του «Εκατομμυριούχου» και τους «Ράδιο Αρβύλα»

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. O Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε για το πρόωρο τέλος του «Εκατομμυριούχου» και τους «Ράδιο Αρβύλα» που θα πάρουν τη θέση του παιχνιδιού.

«Μου φαίνεται λίγο αστείο να μπούμε τώρα σε αυτή τη διαδικασία. Τα νούμερα του “Εκατομμυριούχου” ήταν συγκλονιστικά. Όταν ξεκινήσαμε να κάνουμε τον Εκατομμυριούχο μου είπαν ότι όταν εμφανιστούν οι Αρβύλα που έχουν συμβόλαιο, η εκπομπή θα σταματήσει. Αυτό το ήξερα από την πρώτη μέρα που έκανα τον Εκατομμυριούχο. Συνέβη αυτό. Εμένα αυτό που ενδιαφέρει είναι ό,τι παρουσιάζω να είναι καλό.

Ο “Εκατομμυριούχος” πήγε πολύ καλά. Μου είναι και λίγο αστείο να απαντάω. Η εκπομπή σάρωσε… Τι άλλο να κάνει ένα τηλεπαιχνίδι; Που φαντα» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.