Δημήτρης Σταρόβας: Έριξε «άκυρο» στο J2US και το YFSF

24 Οκτωβρίου 2020 16:15

Καλεσμένος στο “Έλα χαμογέλα” ήταν σήμερα ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος απάντησε για την συνάντηση που έκανε με το J2US, αλλά και για το YFSF.

«Στο J2US δεν πήγα. Με κάλεσαν, έκανα μια συνάντηση, όχι για να είμαι στην επιτροπή, αλλά για coach. Αλλά είναι πολλή δουλειά, είναι κάπως, τέλος πάντων δεν έγινε», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για το J2US.

Για το YFSF, ο Δημήτρης Σταρόβας απάντησε: «Ξέρω ότι ξέρετε. Έχει μπει μια άνω τελεία, υποτίθεται ότι τη νέα σεζόν θα γίνει. Εγώ προετοιμάζομαι για το χειρότερο. Γιατί είναι από τα πρώτα που επλήγησαν με την έννοια ότι για να βγει όπως πρέπει, είχε στο πλατό 600 άτομο, 30 χορευτές, 50 τεχνικούς, είχε μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα. Στο τελευταίο που έγινε χωρίς κοινό ήταν… καμία σχέση.

Δεν μπορούσε και η Μαρία να λειτουργήσει, η οποία επηρεάζεται από τον κόσμο. Τρόμαζες από την ένταση, τα χειροκροτήματα… Και για να προσαρμοστεί στα νέα μέτρα πρέπει να είναι χωρίς κοινό, θα πρέπει να είναι με τους μισούς χορευτές, οπότε δεν είναι… YFSF», είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.