Δημήτρης Σταρόβας: H συγκινητική εξομολόγηση του για τον θάνατο της μητέρας του

27 Απριλίου 2022 11:00

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι καλεσμένος της εκπομπής The Tonight Show και μίλησε με λόγια αγάπης και συγκίνησης για την απώλεια της μητέρας του.

Δημήτρης Σταρόβας: H συγκινητική εξομολόγηση του για τον θάνατο της μητέρας του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για την σχέση του με τη μητέρα του για τα όσα δύσκολα έχουν περάσει μαζί αλλά μίλησε και με λόγια συγκινήσεις για την απώλεια.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η μητέρα του λόγω της οικονομικής ανέχειας της οικογένειας του να τον μεγαλώσει. Ενώ όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος τον είχε στηρίξει από τα πρώτα βήματα του στην μουσική

«Όπως είπε ο φίλος μου. ο Στάθης Παχίδης, επέλεξε να σε απαλλάξει, που είναι πολύ ωραίο. Ήταν χωρίς επιστροφή. Επειδή μου αρέσει να κρατώ την ουσία από τα πράγματα, κατάλαβα ότι έχουμε την τάση να λέμε θα τα κοιτάξω αργότερα τα πράγματα και θα το δω όταν θα έρθει η στιγμή. Με βάση τη φυσική εξέλιξη θα έρθει, όλοι θα χάσουμε τους γονείς μας. Είναι αναπόφευκτο. Πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Όσο το δουλεύεις, τόσο πιο εύκολα το αντιμετωπίζεις.Δημήτρης Σταρόβας: H συγκινητική εξομολόγηση του για τον θάνατο της μητέρας του

Έφυγα από το σπίτι μου 17 χρονών κι έζησα στο Βέλγιο 2 χρόνια. Δεν μου έφερε ποτέ εμπόδια ούτε κι επαγγελματικά. Τότε που είχα πει ότι θα πάω να παίξω στα μπουζούκια, ήταν συνυφασμένα με την αλητεία. Δεν μου έφερε εμπόδιο ποτέ κι είναι ωραίο γιατί δεν πρέπει να παίζουμε το ρόλο του Θεού στα παιδιά μας. Με μεγάλωσε μόνη της»