Δημήτρης Σταρόβας: «Μου αξίζει κάποια στιγμή να πάρω ένα Νόμπελ υπομονής για τη συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Δημοσιεύθηκε: 28 Μαρτίου 2021 16:15
Δημήτρης Σταρόβας: «Μου αξίζει κάποια στιγμή να πάρω ένα Νόμπελ υπομονής για τη συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου»

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε στην εκπομπή Χούστον το λύσαμε και μίλησε για τις συνεργασίες του, αλλά και για τα προσωπικά του.

«Μου αξίζει κάποια στιγμή να πάρω ένα Νόμπελ υπομονής για τη συνεργασία μου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου», δήλωσε στον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη και συνέχισε:

«Δεν θα ξαναέκανα τη θεατρική παράσταση “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” για λόγους αντοχής. Φανταστείτε έπρεπε να είμαι 45 λεπτά σε ένα φέρετρο να μην μπορώ να κινηθώ. Με έβλεπε το κοινό, μια μέρα με πήρε ο ύπνος».

Ο Δημήτρης δεν είχε ποτέ του εφήμερη σχέση, ενώ το πιο πρωτότυπο πέσιμό του ήταν στην αγαπημένη του Άννα. «Ήταν νύχτα και ήμουν στο ίδιο καμαρίνι με τον Ιεροκλή. Ήταν η Άννα στο καμαρίνι, ήταν διστακτική, μιλούσε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και μετά από 10 λεπτά που δεν μίλαγα της λέω εμείς οι δύο θα γίνουμε ζευγάρι».

«Οι γυναίκες που ξέρουν δεν ψάχνουν άντρες με φέτες και στην πλειοψηφία νομίζω ότι το χιούμορ είναι κυρίαρχο στοιχείο. Καλό παιδί είμαι, δοτικός αν και είμαι δύσκολος στην καθημερινότητα. Δεν βοηθάω να μαζεύω πράγματα κλπ, είμαι καλομαθημένος».