Δημήτρης Θερμιώτης: Ο Έλληνας επιχειρηματίας από την Άνδρο παντρεύεται την πριγκίπισσα της Ιορδανίας

Συντάκτης: Newsroom

1 Αυγούστου 2022 11:59

Ο Έλληνας επιχειρηματίας από την Άνδρο έκλεψε την καρδιά της πριγκίπισσας της Ιορδανίας και ο γάμος τους αναμένεται να αφήσει ιστορία χώρα.

Με καταγωγή από την Άνδρο, ο 28χρονος γαμπρός του βασιλικού ζεύγους της Ιορδανίας Δημήτριος (Jimmy) Θερμιώτης μετά από τρία χρόνια σχέση με την γοητευτική πριγκίπισσα Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ, τη μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνια, πήρε την απόφαση να τη ζητήσει επίσημα σε γάμο από τους γονείς της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Νεφέλης Λυγερού στο «ΘΕΜΑ», ο Δημήτρης – Τζίμης για τους φίλους του – μετατράπηκε σε Τζαμίλ στην επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας. Κι αυτό επειδή για να τελεστεί ο γάμος, ο γαμπρός συμφώνησε να ασπαστεί το Ισλάμ.

Το όνομα του Δημήτριος το αντλεί από τον παππού του, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες της Βενεζουέλας. Γεννημένος το 1922 στην Άνδρο και μεγαλωμένος στο νησί, κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να ανοίξει τα φτερά του και να ξενιτευτεί. Η ζωή τον έστειλε στη Βενεζουέλα, όπου εκεί ο Τζίμι Θερμιώτης, αφού ίδρυσε μια σειρά από εταιρείες, στη συνέχεια κατάφερε να εξασφαλίσει για τη χώρα το franchise του οίκου Dior.

Ο 28χρονος Δημήτρης Θερμιώτης είναι το πρώτο εγγόνι της πλούσιας οικογένειας και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Florida International University, όπου έλαβε και Bachelor of Science in Business. Είναι συνιδρυτής της Outbound Ventures LLC, μιας εταιρείας ιδιωτικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων στη Νέα Υόρκη. Η Outbound Ventures LLC ιδρύθηκε το 2015 και έχει έσοδα 1,1 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο, εργάστηκε στην DPM, μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με έδρα τη Νέα Υόρκη, ενώ από το 2018-2020, συνεργάστηκε και με την AMARLA, ως Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Το love story του ζευγαριού

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, ενώ γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη. Η πριγκίπισσα Ιμάν τελείωσε πρόσφατα τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Georgetown, στις ΗΠΑ, εκεί όπου σπούδασαν επίσης ο πατέρας της και ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ’.

Η σχέση του ζευγαριού αποτέλεσε έκπληξη, καθώς όσο δύσκολο κι αν φαινόταν την κρατούσαν μακριά από όλους, για μεγάλο διάστημα, μέχρι τη στιγμή που ο Δημήτρης, αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι αναμένεται να παραμείνει και μετά τον γάμο του στην Νέα Υόρκη και εκεί θα είναι η βάση του. Θα μοιράζει τον χρόνο του, όμως μεταξύ του Λος Άντζελες, όπου ο Θερμιώτης διατηρεί σπίτι. Δεν θα λείπουν και οι συχνές επισκέψεις στην Ιορδανία, στο Καράκας! Εκείνοι που έχουν ζήσει τον Τζίμη και την Ιμάν κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα ταιριαστό ζευγάρι.

Οι δυο τους προτιμούν την ιδιωτικότητα που τους εξασφαλίζει η αμερικανική μητρόπολη. Εκεί χάνονται στο πλήθος, ενώ αγαπούν να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε εστιατόρια με φίλους. Αυτό το καλοκαίρι θεωρείται σίγουρο ότι θα επισκεφτούν την Ελλάδα και πιθανότατα την Άνδρο.

Πηγή: Εφημερίδα «ΘΕΜΑ»