Δημήτρης Τσίκλης: «Από τις πιο δύσκολες σκηνές που έχω γυρίσει ήταν αυτή του απαγχωνισμού στις Άγριες Μέλισσες»

15 Δεκεμβρίου 2021 08:39

Δημήτρης Τσίκλης: «Από τις πιο δύσκολες σκηνές που έχω γυρίσει ήταν αυτή του απαγχωνισμού στις Άγριες Μέλισσες»

Ο Δημήτρης Τσίκλης ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες και πόσο προσπάθησε για να ενταχθεί στο καστ της σειράς. Τρία χρόνια πριν τον είχαν απορρίψει.

Δημήτρης Τσίκλης: «Από τις πιο δύσκολες σκηνές που έχω γυρίσει ήταν αυτή του απαγχωνισμού στις Άγριες Μέλισσες».

Για τον ρόλο του Λευτέρη Μεγαρίτη

«Μπήκα και έψαξα να δω το background εκείνης της εποχής. Μίλησα με ανθρώπους, μου είπαν ιστορίες για εκείνη τη σκοτεινή περίοδο. Ο Λευτέρης αποδεικνύει πόσα κότσια ώστε να μπορέσει το 67 να πει στην οικογένειά του ότι είναι γκέι»

Το γκέι φιλί στις Άγριες Μέλισσες προκάλεσε διάφορα σχόλια

«Σίγουρα πολύ κόσμος αντέδρασε σε αυτό αρνητικά. Διαβάσαμε πολλά σχόλια και στο Twitter και στο προφίλ μας αλλά και κάτω από συνεντεύξεις. Δεν μπορώ να τα εκφράσω. Που να την είπε κάποιος όμορφα την άποψή του όχι, που να μην έβρισε ναι είδα κάποια. Ναι έλεγαν μας προσβάλλετε τους τηλεθεατές, εμάς και τα παιδιά μας και τι πρότυπο δίνετε εσείς; Εκεί τι να πεις; Κι αν το παιδί σου είναι, τι θα του πεις;»

«Σίγουρα μεγάλη μερίδα το αγκάλιασε κι έλαβα μηνύματα από ανθρώπους που μέσα από τον Λευτέρη και τις Άγριες Μέλισσες, είχαν τα κότσια να το πούνε στους δικούς τους».

Η σκηνή της αυτοκτονίας που καθήλωσε τους τηλεθεατές

«Από τις πιο δύσκολες σκηνές που έχω γυρίσει. Όμως καταλαβαίνω ότι το 67 ο ήρωας είναι σε ένα τέλμα και εκείνο που φαντάζει ως μοναδική λύση είναι ο θάνατος.

Με σοκάρει ότι σε μια περίοδο που καταρρέουν τα πάντα, δολοφονούνται γυναίκες, αφήνουν ένα 8χρονο παιδί να πεθάνει, μου φαίνεται αστείο να ξυπνάω και να ακούω για το γκέι φιλί και τον Λευτέρη».