Δημοφιλέστατος Έλληνας καλλιτέχνης εξομολογείται: «Έφτασα να χρωστάω μέχρι και 250.000 ευρώ» (βίντεο)

Το πάθημα θα έπρεπε να του έχει γίνει μάθημα, αλλά δεν… Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις φορές έχει καταστραφεί οικονομικά, Ποιος; Ο αγαπημένος σε όλους τους Έλληνες Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Έκανε λανθασμένες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως το μαγαζί που διατηρούσε και την «πάτησε».

Ο απολαυστικός κύριος Μιχαηλίδης αποκαλύπτει πως υπήρξε περίοδος που χρωστούσε 250.000 ευρώ. Ένα ποσό που μπορεί σ’ εμάς -τους κοινούς θνητούς- να φαίνεται ογκόλιθος, για κάποιους επιχειρηματίες, ωστόσο, δεν λέει και τίποτα. Είναι συνηθισμένοι σ’ αυτό. Προφανώς σε αυτήν την κατηγορία δεν ανήκει ο Ιεροκλής.  «Μιλάς μ’ έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τη διαχείριση του χρήματος», δήλωσε on camera και πρόσθεσε:

«Έχω καταστραφεί οικονομικά τρεις φορές στη ζωή μου, η τελευταία ήταν και η χειρότερη γιατί μπήκαμε και στην κρίση. Ήταν καταστροφικά τελείως, αλλά γελάω γιατί πρέπει να το αποδεχτώ. Το να έβρισκα μηδέν στο λογαριασμό μου θα ήταν μια χαρά, το να είσαι μείον 100.000 είναι το θέμα, ενώ θα μπορούσες να είσαι συν εκατό. Το μεγαλύτερο ποσό που έφτασα να χρωστάω ήταν 250.000 ευρώ», τόνισε Στη Φωλιά των Κου Κου.

TIP

To Σάββατο θα τον απολαύσετε στο Boτανικός Plus.