Δήμος Αναστασιάσης: «Αυτή η μυρωδιά του μωρού… Κάθομαι το βράδυ και τον κοιτάζω, να κοιμάται, να τον θηλάζει η Τζένη»

Δημοσιεύθηκε: 12/04/2019 16:44

 Απ’ τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια είναι ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά. Οι δυο τους στις έξι Απριλίου έγιναν γονείς, κάτι για το οποίο μας ενημέρωσε ο τραγουδιστής μέσω social mediα. Μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του για το ευτυχές γεγονός που τους ολοκλήρωσε.

Τώρα, ο Δήμος, καλεσμένος στην Φαίη Σκορδά, μίλησε πρώτη φορά για το νεογέννητο γιο του! «Είναι Σαββατογεννημένος ο γιος μου… Ήμουν μέσα στο τοκετό. Το έζησα όλο από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο τοκετός κράτησε λίγο, όλα ήταν φυσιολογικότατα…»

Και πρόσθεσε: «Είχα πολύ άγχος. Ισχύει ότι η Τζένη μου είπε: «Μην ανησυχείς». Είχα συγκινηθεί πάρα πολύ την ώρα του τοκετού. Είμαστε στο σπίτι τώρα».

Δεν μπορούσε να μη… στάξει μέλι για την κούκλα γυναίκα του: «Είμαι σίγουρος ότι η Τζένη είναι πολύ καλή μαμά. Νιώθω ασφαλής. Κοιμόμαστε μαζί, σε τρελαίνει αυτή η μυρωδιά του μωρού… Κάθομαι το βράδυ και τον κοιτάζω, να κοιμάται, να τον θηλάζει η Τζένη, κάθομαι και τον κοιτάζω….»!

Άχου τον, τι γλυκός χαζομπαμπάς. Να σας ζήσει μωρέ Δήμο, «λιώνουμε» κι εμείς διαβάζοντας κάτι τέτοια. Να είναι υγιής, δυνατός, καλότυχος ο Σαββατογεννημένος σας.