Δήμος Αναστασιάδης: Το άγνωστο σκηνικό με θαυμάστριά του – «Ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα»

Συντάκτης: Newsroom

1 Φεβρουαρίου 2023 14:30

Δήμος Αναστασιάδης: Το άγνωστο σκηνικό με θαυμάστριά του - «Ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα»

Ο Δήμος Αναστασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την καριέρα του, για την σχέση του με την σύζυγό του και για το παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί, αλλά αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό που έζησε με θαυμάστρια του το οποίο τον έφερε σε πολύ δύσκολη θέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής, εξήγησε πως μία κοπέλα μπήκε στο καμαρίνι του στο παρελθόν και άρχισε να γδύνεται μπροστά του. Το θυμάται και ακόμα δεν ξέρει αν πρέπει να αισθάνεται περίεργα ή να γελάει με αυτό.

«Στο βιντεοκλίπ του “Ένα θέλω μπορεί” προσπαθούσαμε να βρούμε το νόημα του τραγουδιού. Η εικόνα που μας ήρθαν ήταν οι γυναίκες του Ιράν», είπε αρχικά σχετικά με το βιντεοκλίπ τραγουδιού του.

«Κάποια στιγμή το σκυλάκι μου, είχε ανέβει στην πίστα. Μια θαυμάστρια ήρθε στο καμαρίνι και έβγαλε τα ρούχα, πέταξε τα ρούχα. Άβολο και κωμικό μαζί».

Για την σύζυγό του, ο Δήμος Αναστασιάδης είπε: «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που κινούνται στα άκρα. Η Τζένη είναι μια χαρισματική γυναίκα με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Η συμβουλή της και ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα, είναι πάντα σωστά. Η Τζένη είναι συγκλονιστική ως παρουσιάστρια. Της είχα πει όταν γνωριστήκαμε, “αυτό είσαι”. Την βλέπω πια ως παρουσιάστρια, αυτό είναι δήλωση μου».

Όσον αφορά τον γιο του, ο Δήμος Αναστασιάδης δήλωσε: «Στον Αρίωνα αρέσει να είναι σούπερ ήρωας, δεν βλέπω κάτι καλλιτεχνικό σε όλο αυτό. Περισσότερο “κόβω” τον γιο μου για κομάντο, παρά να ασχολείται με την τέχνη. Η Τζένη έχει κάποια standards για τον μικρό, εγώ όχι. Το μόνο που θέλω είναι να είναι ευτυχισμένος».