Δημοσιογράφοι του Open: «Μας φέρθηκαν σαν παρακατιανoύς»!

22 Δεκεμβρίου 2018 01:15

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί του Open δεν ήταν καλεσμένοι στη γιορτή που έγινε μετά την τέλεση του αγιασμού στο κανάλι.

Η διοίκηση του σταθμού είχε καλέσει στο χλιδάτο πάρτι που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του σταθμού στην Παιανία, μόνο τους παρουσιαστές. Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι έμειναν εκτός.

Η λίστα ήταν ονομαστική, με τους μαυροντυμένους άνδρες έξω από την αίθουσα που γινόταν η δεξίωση, να ρίχνουν «πόρτα» στους υπόλοιπους υπαλλήλους του τηλεοπτικού σταθμού!

Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί είχαν αποκλειστεί και συνέχιζαν να δουλεύουν κανονικά με έντονη δυσαρέσκεια κι εκνευρισμό για την απόφαση της διοίκησης να τους αποκλείσει από αυτό το όμορφο event, παρουσία του Ιβάν Σαββίδη.

Μάλιστα, τα σχόλια έδιναν κι έπερναν ανάμεσα στους δημοσιογράφους. «Εμείς δουλεύουμε σαν σκλάβοι και οι παρουσιαστές ζούνε σαν βασιλιάδες» και «η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού μας πέταξε έξω σαν παρακατιανούς!», είναι κάποια από τα πολλά που ακούστηκαν.