Δημοσθένης Παπαδόπουλος: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Ιανουαρίου 2023 15:00

Δεν άρχισε καλά η χρονιά για τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο, καθώς είχε ατύχημα με συνέπεια να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός Δημοσθένης Παπαδόπουλος δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σε διάδρομο νοσοκομείου.

Ο ίδιος πάντως, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη ούτε για την κατάσταση της υγείας του.

Στο στιγμιότυπο κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο με δεμένο το πόδι του και επίδεσμο στο κεφάλι, ενώ έχει μαζί του έναν φίλο του που τον βοηθάει να μετακινηθεί.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο  Παπαδόπουλος έγραψε επιστρατεύοντας το χιούμορ του: «Άντε βρε!!! Μια χαρά μας μπήκε το ’23!!! Ο Χαμ και ο Κλοβ στην πραγματική ζωή!!!!».

Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος επέστρεψε στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά της ΕΡΤ «Ο Όρκος». Κάθισε παλαιότερα στον καναπέ του «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ και μίλησε για τη σειρά και για πράγματα που τον σημάδεψαν καθώς μεγάλωνε, όπως για παράδειγμα τη σχέση του με τον πατέρα του που μόνο εύκολη δεν υπήρξε.

«Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ σκληρός άνθρωπος που δύσκολα εξέφραζε αγάπη και τρυφερότητα. Αυτό είχε τα θέματά του αλλά την ίδια στιγμή με δυνάμωσε κιόλας. Δεν νιώθω πια ούτε θυμό, ούτε οργή, μόνο αγάπη», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Πριν γεννηθώ εγώ ξέρω τι δουλειές έκανε: ταξιτζής, είχε μάντρα οικοδομών κλπ… Από εκεί και μετά δεν ήξερα. Μου είχε πει ‘όταν σε ρωτάνε θα λες ιδιωτικός υπάλληλος’. Δεν ήξερα ποτέ. Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Πάντως δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα οικονομικό».

Και ο Παπαδόπουλος κατέληξε υπογραμμίζοντας: «Ο πατέρας μου δεν με έχει δει ποτέ να παίζω στο θέατρο. Δεν τον προσκάλεσα να έρθει στο θέατρο. Δεν το κάνει πια από άρνηση, ίσα ίσα που καμαρώνει με τους φίλους του στο καφενείο.

Το κάνει απλά επειδή δεν του περνάει από το μυαλό ότι το παιδί μπορεί να χρειάζεται να πάω να το δω».