Ντίνος Καρύδης: «Αν δεν ήταν η Σμαράγδα, πιθανόν να μην είχαμε ούτε τηλέφωνο»

12 Δεκεμβρίου 2018 15:00

Ταλαιπωρήθηκε με την υγεία του, είχε και έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω της κρίσης που μας έχει τσακίσει όλους. Και, προς τιμήν του, το παραδέχθηκε. Ο Ντίνος Καρύδης είπε ευθέως, σε συνέντευξή του, πως αν δεν ήταν στη ζωή του η κόρη του, Σμαράγδα, την οποία υπεραγαπά -και τον λατρεύει, με τη σειρά της-τα πράγματα θα ήταν χάλια. 

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είναι τιμητικό για εκείνη (σ.σ. το ότι τους βοηθάει -προς τιμήν της εννοεί). «Αν δεν ήταν η Σμαράγδα, πιθανόν να μην είχαμε ούτε τηλέφωνο». Του στέκεται όμως και ο Θοδωρής Αθερίδης, ο σύντροφός της: «Και ο Θοδωρής. Βεβαίως. Είναι πολυσχιδής καλλιτέχνης. Κάνει τα πάντα και στο θέατρο και στην μουσική.»

Όσο για εγγονάκι;  «Ό,τι θέλει η Σμαράγδα μου να της το δώσει ο Θεός. Γιατί η Σμαράγδα, εκτός από καλή ηθοποιός, έχει μία υπέροχη καρδιά και βοηθάει δεξιά και αριστερά. Είναι τυχεροί και τυχερές όσοι την έχουν φίλη. Όταν κάποιος έχει δίκιο, η Σμαράγδα θα χτυπήσει το χέρι πάνω στο τραπέζι και θα τον υποστηρίξει. Υπέροχο πλάσμα. Μοναδικό.»