Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα να εξελιχθούμε μέσα από τις επαγγελματικές επιλογές και τις προσωπικές σχέσεις

Δημοσιεύθηκε: 10 Μαΐου 2021 07:45
Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα να εξελιχθούμε μέσα από τις επαγγελματικές επιλογές και τις προσωπικές σχέσεις

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Η παρορμητική μας διάθεση μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο σε ότι αφορά επαγγελματικές επιλογές και προσωπικές σχέσεις.

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα να εξελιχθούμε μέσα από τις επαγγελματικές επιλογές και τις προσωπικές σχέσεις. Καλό είναι να επικεντρωθούμε σε πρωτοβουλίες και κινήσεις που μπορεί να αφορούν επαγγελματικά μας. Μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα λόγω του δυναμισμού και της αποφασιστικότητας μας.

Μετά τα μεσάνυχτα το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία στον Υδροχόο μας γεμίζει με αισιοδοξία.

Η αυτοπεποίθηση και η θετική διάθεση μας θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές επιλογές μπορούμε να πραγματοποιήσουμε. Οι φιλικές σχέσεις θα έχουν καθοριστικό μερίδιο σε όποιες επιδιώξεις και στόχους προωθήσουμε, καθώς πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα σταθούν αρωγοί και υποστηρικτές σε κάθε μας προσπάθεια.

Τα ξημερώματα η Σελήνη στον Ταύρο αλλάζοντας σημαντικά τις ενέργειες. Η επιρροή της γίνεται εντονότερη στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Η Σελήνη στο ζώδιο της έξαρσης της μπορεί να φέρει στο προσκήνιο επιτακτικά ζητήματα αναγκών σε όλα τα επίπεδα. Νιώθουμε την ανάγκη να κλείσουμε οικονομικές υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν και αυτό θα μας απασχολήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς, καθώς μέσα από την ύλη νιώθουμε ότι κινούμαστε σε σταθερή βάση και αυξάνεται η αυτοπεποίθησή μας.

Στα αισθηματικά, ο ρομαντισμός και το πάθος εναρμονίζονται και δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον μέσα στη σχέση μας. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο που μας είναι ενεργοποιεί και μας γεμίζει δύναμη και ζωντάνια. Οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα βρίσκουν λύσεις, καθώς παίρνουμε πρωτοβουλίες που θα δείξουν πώς πρέπει να κατευθυνθούμε.

πηγή: myastro