Διονυσία Γεωργιάδου για Πάνο Νάτση: «Δεν ξέρω αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του, δεν ξέρω αν έχω το δικαίωμα»

Συντάκτης: Newsroom

8 Σεπτεμβρίου 2022 10:58

Η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε ανοιχτά για την σχέση της με τον Πάνο Νατση και το πώς κατάφερε να διαχειριστεί την απότομη απώλεια του.

Η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε σε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στην σχέση της με τον ηθοποιό που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα πριν από λίγους μήνες και αν υπάρχει πιθανότητα να φέρει στον κόσμο το παιδί του

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ, μέσω ενός κοινού γνωστού. Απλά κοιταχτήκαμε και μου είπε να βγούμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου, παιδί ετοιμαζόμασταν να κάνουμε. Είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Είχαμε και μια αποβολή. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική, υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο.

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο που καταρχήν δεν θα έχει πατέρα και που θα φέρει ένα πένθος. Θα γεννηθεί με μια ιστορία πένθους. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω».

Η Διονυσία Γεωργιάδου με συγκίνηση εξομολογήθηκε τα όσα συνέβησαν μία μέρα μετά τον θάνατο του ηθοποιού

«ο Πάνος δεν θα με άφηνε να βάλω μαύρα ρούχα ούτε για μια ημέρα»

Μετά τον χαμό του έχω κάνει ένα τατουάζ με τα γράμματά του. Έχω όλα τα πράγματά του, δεν έχω δώσει κάτι»