Διονυσία Γεωργιάδου: η σύντροφος του Πάνου Νάτση μιλά επτά μήνες μετά το τραγικό τροχαίο

Συντάκτης: Newsroom

29 Αυγούστου 2022 11:30

Διονυσία Γεωργιάδου: η σύντροφος του Πάνου Νάτση μιλά επτά μήνες μετά το τραγικό τροχαίο

Επτά μήνες μετά από το τραγικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον ηθοποιό Πάνο Νάτση, η σύντροφός του Διονυσία Γεωργιάδου μιλά για την απώλειά του

Η Διονυσία Γεωργιάδου παραχώρησε συνέντευξη στη Νάντια Ρηγάτου για την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα που έκανε σήμερα πρεμιέρα. Μίλησε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου. Και παράλληλα έβγαλε τα συναισθήματά της για το τραγικό συμβάν. Η μουσικός προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από το σοκ για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή της.

«Στο πένθος προσπαθείς να διαχειρίζεσαι την ημέρα σου, δεν διαχειρίζεσαι τον πόνο. Μια ξυπνάς καλά, μια ξυπνάς περίεργα. Το δέχεσαι, ζεις με αυτό.

Με βοήθησαν τα ζωάκια μου πολύ. Με βοήθησαν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, ήταν συνέχεια μαζί μου. Η μουσική πάρα πολύ και ο Πάνος… Και η φιλοσοφία ζωής του Πάνου με βοήθησε, ήταν ελεύθερη και αναρχική, δεν είχε όρια.

Προσπάθησα να πάω σε κάποιους ειδικούς στην αρχή, δεν μου ταίριαξε. Ούτως ή άλλως, τους δύο πρώτους μήνες τους έχω κενό μνήμης εντελώς. Έπρεπε να σηκωθώ από το πάτωμα.

Η απώλεια είναι το πιο δύσκολο. Και ο θυμός γιατί έφταιγε ο Πάνος στο δυστύχημα. Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη μαζί του. παραβίασε στοπ, είχε πιει, ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο. Όταν υπερτερεί ο θυμός το κάνεις σαν άμυνα για να μην συνειδητοποιήσεις πώς νιώθεις στην πραγματικότητα». Παραδέχτηκε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Ενώ στο τέλος είπε πως:«Πρέπει κάθε στιγμή να την ζούμε. Η ζωή σίγουρα συνεχίζεται, δεν είναι στο χέρι μας»