Διονύσης Αλέρτας: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό του από τη Νάγια Φωτοπούλου

Συντάκτης: Newsroom

22 Δεκεμβρίου 2022 09:30

Διονύσης Αλέρτας: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό του από τη Νάγια Φωτοπούλου

Η Άννα Ζηρδέλη και η κάμερα του Mega Καλημέρα συνάντησε τον Διονύση Αλέρτα, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του και μητέρα του πρώτου του παιδιού, Νάγια Φωτοπούλου.

Ο γνωστός σεφ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ναι είμαστε διαζευγμένοι. Το έχω κρατήσει πολύ ήπια, χωρίς δημοσιότητα, χωρίς τίποτα και θέλω να έχουμε καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου. Νομίζω ότι την έχουμε για να μεγαλώσει το παιδί σωστά. Πάνω από όλα είναι το παιδί οπότε κοιτάμε το καλό του πρώτα και μετά το δικό μας» ανέφερε αρχικά ο Διονύσης Αλέρτας.

Έδωσαν οι δυο τους δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους; «Το να κάνεις κάτι με τα ζόρι, δεν έχει νόημα. Οπότε δεν είμαστε ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο ζευγάρι που χωρίζει. Οπότε θεωρήσαμε καλό και για τους δυο μας και για το παιδί να συνεχίσουμε τις ζωές μας χωριστά» απάντησε ο Διονύσης Αλέρτας και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει προστριβές με την πρώην σύζυγό του. «Μου χάρισε τον γιο μου, πώς μπορώ να μη θέλω να είναι καλά;».

Στη συνέχεια ο Διονύσης Αλέρτας εξομολογήθηκε: «Ο γιος μου δεν καταλαβαίνει ότι έχουμε χωρίσει, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί».

Αλέρτας – Φωτοπούλου: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους

Τον περασμένο Οκτώβριο παντρεύτηκαν και έναν χρόνο μετά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όπως έγινε γνωστό, πρόσφατα εκδόθηκε το διαζύγιό τους, οπότε είναι πλέον και νομικά ελεύθεροι να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους.

Και τυπικά ελεύθερος είναι πλέον ο Διονύσης Αλέρτας, αφού -σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso – βγήκε το διαζύγιό του με τη βρεφονηπιοκόμο και σύμβουλο ψυχικής υγείας Νάγια Φωτοπούλου. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2021 στην Εκάλη, λίγο προτού έρθει στον κόσμο ο μονάκριβος γιος του. Ωστόσο, μέσα στο καλοκαίρι έγινε γνωστό πως οι δυο τους περνούσαν σοβαρή κρίση.

Μια κρίση που έμελλε να τους οδηγήσει τελικά στον χωρισμό. «Ουσιαστικά μεταξύ τους όλα έγιναν πολύ γρήγορα» είχε δηλώσει τότε πρόσωπο από το περιβάλλον του προβεβλημένου pastry chef. «Η εγκυμοσύνη ήρθε πριν καλά καλά γνωριστούν. Ήθελαν και οι δύο να γίνουν γονείς, ήταν ερωτευμένοι, αλλά τελικά η καθημερινότητα λειτούργησε εις βάρος της σχέσης τους. Δεν ήταν εύκολο για κανέναν από τους δύο γιατί αγαπούν πολύ το παιδί τους» είχε συμπληρώσει η ίδια πηγή.

Όπως έγινε γνωστό, πρόσφατα εκδόθηκε το διαζύγιό τους, οπότε είναι πλέον και νομικά ελεύθεροι να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους. Ο Διονύσης, πάντως, περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον γιο του, ανεβάζοντας μάλιστα συχνά φωτογραφίες του στο Ιnstagram.

«Τα παιδιά δεν θέλουν καλό σύζυγο ή καλή σύζυγο, καλούς γονείς θέλουν» σημείωσε ο ίδιος με νόημα στη λεζάντα μιας από τις αναρτήσεις του.

Mάλιστα, ο Διονύσης Αλέρτας έχει ήδη σβήσει από τον λογαριασμό του όλες τις φωτογραφίες με την πρώην σύζυγό του, κάτι που όμως δεν ισχύει και για τη Νάγια Φωτοπούλου.