Διονύσης Αλέρτας: «Το Masterchef είναι καλό για ριάλιτι… αλλά ριάλιτι, κανέναν από αυτούς δεν θα έπαιρνα στην κουζίνα μου»

Δημοσιεύθηκε: 27 Απριλίου 2021 20:15
Διονύσης Αλέρτας:  «Το Masterchef είναι καλό για ριάλιτι... αλλά ριάλιτι, κανέναν από αυτούς δεν θα έπαιρνα στην κουζίνα μου»

Ο  σεφ Διονύσης Αλέρτας μίλησε στο «Πρωινό» και αποκάλυψε ότι ετοιμαζόταν να κάνει εκπομπή με τον Ηλία Μαμαλάκη. Το project όμως δεν προχώρησε λόγω κορονοϊού.

Διονύσης Αλέρτας: «Το Masterchef είναι καλό για ριάλιτι… αλλά ριάλιτι, κανέναν από αυτούς δεν θα έπαιρνα στην κουζίνα μου» 

Χαρακτήρισε το Μasterchef «καλό για ριάλιτι αλλά ριάλιτι». Και πρόσθεσε: «Πουλάς πρώτα τον εαυτό σου, την ιστορία σου και μετά θα μαγειρέψεις. Τα παιδιά πήγαν φέτος έτοιμα να πουλήσουν τον εαυτό τους στα social media. Να κάνουν τη σελίδα τους».

«Κανέναν δεν θα έπαιρνα από το Masterchef στην κουζίνα μου. Δεν θα έπαιρνα ποτέ ένα παιδί από εκπομπή που θα έχει παρουσιάσει τον εαυτό του τόσο ψηλά» είπε.

«Μου είχε γίνει πρόταση να πάω στο Survivor αλλά δεν θα πήγαινα γιατί θα πήγαινε πίσω η δουλειά. Γενικά δεν θα πήγαινα σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια γιατί έχω δει πώς συμπεριφέρονται. Τι παίρνει η κάμερα και δημιουργούν στον κόσμο έναν κακό χαρακτήρα. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο φανατίζεται ο κόσμος. Ο Τριαντάφυλλος έχει ξεφύγει λίγο, αλλά οκ. Εργένης είμαι αλλά δεν ξεφτιλίζομαι» είπε για το αν θα πήγαινε στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.