Διονύσης Παπανδρέου: Ξεκαθάρισε αν είναι τελικά ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουνίου 2022 09:20

Διονύσης Παπανδρέου: Ξεκαθάρισε αν είναι τελικά ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα

Ο Διονύσης Παπανδρέου στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη απέναντι στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς μίλησε για μια δύσκολη περίοδο που βίωσε στο παρελθόν, για το bullying που δέχτηκε, καθώς και για τα όνειρά του για το μέλλον

Ο Διονύσης Παπανδρέου, έχοντας δεμένα τα μάτια, έπρεπε να βάλει το χέρι του μέσα σε γυάλες, όπου υπάρχουν μεταξύ άλλων σκαθάρια και σκουλήκια, και να μαντέψει τι πιάνει.

Μια συναρπαστική πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς ήταν η επόμενη πρόκληση για τον αγαπημένο ηθοποιό, που θα του μείνει αξέχαστη. Κι αυτές ήταν μόνο μερικές από τις δοκιμασίες του Night Out του Mega, αφού ακολούθησε και το αποκαλυπτικό «Θάρρος ή Αλήθεια».

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Αντρέα Γεωργίου

«Είναι τελειομανής και σου δημιουργεί ένα άγχος να πετύχεις τον στόχο και να μη δέχεσαι τίποτα λιγότερο από το τέλειο». Σχολίασε ο ηθοποιός.

Η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στη Γη της Ελιάς

«Είναι 2-3 σκηνές όπου λόγω συνθήκης το κουβαλάς μαζί σου. Κάποια νεκροταφεία ή με το μωρό στο νοσοκομείο ή με το δικαστήριο. Είναι κάποια συναισθήματα που σου δημιουργούνται τα οποία πολλές φορές τα παίρνεις μαζί σου. Δεν έχω μάθει ακόμα να το διαχωρίσω αυτό, λόγω της απειρίας μου».

Η γη της ελιάς: Ζευγάρι στην TV και στη ζωή; Τι τι τρέχει με Φίλιππο και Βασιλική

Είναι τελικά ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα;

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση. Αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί».