Διονύσης Σχοινάς: «Ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές με τον Μαζωνάκη από εγωισμό»

2 Νοεμβρίου 2022 09:13

Ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε στη διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την… ανταλλαγή εξωδίκων και αγωγών.

Οι δύο τραγουδιστές Διονύσης Σχοινάς και Γιώργος Μαζωνάκης επρόκειτο να συνεργαστούν φέτος ωστόσο το σχήμα τους «ναυάγησε» και έκτοτε βρίσκονται σε κόντρα.

Ο Σχοινάς μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις και εξέφρασε τη στενοχώρια του για όσα έχουν συμβεί τονίζοντας ότι είναι πρωτόγνωρα για τον ίδιο.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία να μπει τέλος σε όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να βρεθούν στα δικαστήρια.

«Είναι κάτι που με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ, είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά στη ζωή μου. Με τον Μαζωνάκη εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές, από εγωισμό και μόνο.

Ένα σχήμα χάλασε, δεν έγινε και τίποτα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα στον κόσμο. Νομίζω κάποια στιγμή θα σταματήσει όλο αυτό. Από μένα υπάρχει τρελός σεβασμός προς τα εκεί. Ελπίζω να λύσουμε το θέμα εξωδικαστικά. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά», ανέφερε αρχικά ο Σχοινάς.

Και συμπλήρωσε: «Δυο φορές πήγαμε να κάνουμε πρεμιέρα και ακυρώθηκε χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να το αποφασίσουμε μαζί. Ήμασταν δύο οι πρωταγωνιστές εκεί. Δεν έχουμε μιλήσει αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε ο Σχοινάς.

Η σύζυγος του Σχοινά, Καίτη Γαρμπή είχε πει παλαιότερα για το θέμα (στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»): «Δεν έχω μιλήσει με το νυχτερινό κέντρο, γιατί η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι που μιλάνε οι δικηγόροι μας».

Όσο για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Μαζωνάκη, ανέφερε: «Ούτε κατά διάνοια. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Αυτά τα πράγματα με κάνουν τρελή. Αυτά ενόχλησαν και τον Διονύση, ο οποίος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και της ημέρας και της νύχτας, δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ και πουθενά. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο κάθε καλλιτέχνης».