Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά το εξώδικο από νυχτερινό κέντρο

Συντάκτης: Newsroom

26 Σεπτεμβρίου 2022 13:24

Διονύσης Σχοινάς: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά το εξώδικο από νυχτερινό κέντρο

Ο Διονύσης Σχοινάς απέφυγε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του ANT1 για την απόφασή του να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζονταν μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται πλέον σε δικαστική διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο, το οποίο έστειλε δύο εξώδικα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή και με τα οποία ζητά το ποσό των 60.000 ευρώ.

«Σ’ αγαπάω πολύ. Τι να σου πω; Ειρήνη υμίν! Τίποτα, μη με ρωτάς τίποτα άλλο», είπε αρχικά ο Διονύσης Σχοινάς και συνέχισε: «Μη με ρωτάς, σε παρακαλώ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτή τη φάση, μη με ρωτάς άλλο. Please», αντέδρασε, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα.

«Ε, βέβαια είμαι στεναχωρημένος. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό το πράγμα, φιλιά», κατέληξε ο Διονύσης Σχοινάς στην κάμερα του ANT1.

Διονύσης Σχοινάς: Έρχεται αγωγή 1 εκατ. ευρώ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον απόηχο του πολύκροτου «ναυαγίου» της συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές Γιώργος Μαζωνάκης και Διονύσης Σχοινάς είχαν αποφασίσει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εμφανιστούν μαζί στη νέα σεζόν.

Ωστόσο, η πολυαναμενόμενη συνεργασία τους στο «Κέντρο Αθηνών» δεν προχώρησε και ματαιώθηκε. Ο δεύτερος αποχώρησε από το σχήμα.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου.

Λίγες ημέρες αργότερα, το νυχτερινό κέντρο έστειλε δύο εξώδικα στον Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή αξιώνοντας το ποσό των 60.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος εκπροσωπεί την επιχείρηση επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες.

Ωστόσο, ο Τσακουμάκος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η επιχείρηση είναι έτοιμη να καταθέσει αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ!

Η αγωγή του επιχειρηματία αναφέρεται σε διαφυγόντα κέρδη, δυσφήμηση του κέντρου και άλλα για τα οποία ζητά αποζημίωση.

Ο Τσακουμάκος, ο οποίος είχε συνεργαστεί πέρυσι με τον Σχοινά, δείχνει αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Όπως αναφέρουν κοντινοί του άνθρωποι, ισχυρίζεται πως ο ίδιος ήταν απόλυτα εντάξει στις υποχρεώσεις του απέναντί του και απέναντι στη σύζυγό του για συγκεκριμένη προκαταβολή παλιότερης συνεργασίας που μάλιστα δεν προχώρησε λόγω πανδημίας. 

Από την πλευρά τους, η Γαρμπή και ο Σχοινάς απαντούν με εξώδικο στο εξώδικο του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, με τον οποίο θα συνεργαζόταν ο τραγουδιστής μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA, το ζευγάρι των καλλιτεχνών πρόκειται να περάσει στην αντεπίθεση.

Η Γαρμπή και ο Σχοινάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με τους δικηγόρους τους κι ετοιμάζονται να αποστείλουν και εκείνοι εξώδικο, απαντώντας στις αιτιάσεις και στις απαιτήσεις του επιχειρηματία.

Το θέμα, όπως όλα δείχνουν, θα λυθεί στα δικαστήρια.