Διονύσης Σχοινάς: «Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου»

Συντάκτης: Newsroom

6 Νοεμβρίου 2022 10:20

Διονύσης Σχοινάς: «Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου»

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή τη νέα του συνεργασία με την Ήβη Αδάμου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Γεια σου», ο τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στη δικαστική διαμάχη που έχει με το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης, όσο και στη σχέση του με την οικογένειά του και την Έλλη Κοκκίνου.

Ο Διονύσης Σχοινάς αρχικά ανέφερε για τη συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα κι αγωγές από τον έναν προς τον άλλον, μόνο από θέμα εγωισμού. Χάλασε ένα σχήμα, δεν έγινε τίποτα σοβαρό».

Στη συνέχεια ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε στην σύζυγό του Καίτη Γαρμπή, αλλά και στην Έλλη Κοκκίνου με την οποία πρόσφατα γράφτηκε πως θα συνεργαζόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας.

«Με την Καίτη έχουμε γίνει μια γροθιά και με τον Δημήτρη. Όποτε πέφτει ο ένας, τον σηκώνει ο άλλος κι όποτε έχει πρόβλημα ο ένας, τον στηρίζει ο άλλος… Την Έλλη Κοκκίνου την αγαπώ, είναι άνθρωπος της ζωής μου. Με πείραξε ότι βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Αυτοί οι ίδιοι που το λένε, εκτίθενται» δήλωσε ο Διονύσης Σχοινάς.

Διονύσης Σχοινάς: Απαντά πρώτη φορά για την αγωγή των 300.000 ευρώ και τη σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Διονύσης Σχοινάς: Απαντά πρώτη φορά για την αγωγή των 300.000 ευρώ και τη σχέση του με τον Γιώργο Μαζωνάκη

O Διονύσης Σχοινάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων, απάντησε πρώτη φορά, για την αγωγή των 300.000 ευρώ που δέχτηκε από νυχτερινό κέντρο.

«Έχω στεναχωρηθεί πολύ με την υπόθεση με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Έχουν γράψει παντού ότι ανταλλάσσω εξώδικα με τον Γιώργο, ενώ δεν γίνεται με τον Γιώργο, αλλά με το μαγαζί και αυτό γίνεται από εγωισμό και μόνο και από τις δύο πλευρές. Ένα σχήμα χάλασε δεν έγινε κάτι σημαντικό.

«Ούτε με τον Γιώργο έχω θέμα, ούτε με την επιχείρηση αλλά τώρα έγινε. Υποχώρησα γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα στα οποία δεν ήμουν μπροστά και δεν αποφασίσαμε μαζί, τα πήραν και εκείνοι εγωιστικά και έγινε ότι έγινε. Πιστεύω ότι όλα θα λυθούνε με ήσυχο τρόπο. Θα τα βρούμε γιατί δεν υπάρχει λόγος για όλα αυτά», είπε ο Διονύσης Σχοινάς.

Διονύσης Σχοινάς: «Ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές με τον Μαζωνάκη από εγωισμό»

Ο Διονύσης Σχοινάς αναφέρθηκε στη διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την… ανταλλαγή εξωδίκων και αγωγών.

Οι δύο τραγουδιστές Διονύσης Σχοινάς και Γιώργος Μαζωνάκης επρόκειτο να συνεργαστούν φέτος ωστόσο το σχήμα τους «ναυάγησε» και έκτοτε βρίσκονται σε κόντρα.

Ο Σχοινάς μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις και εξέφρασε τη στενοχώρια του για όσα έχουν συμβεί τονίζοντας ότι είναι πρωτόγνωρα για τον ίδιο.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία να μπει τέλος σε όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να βρεθούν στα δικαστήρια.

«Είναι κάτι που με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ, είναι κάτι που συνέβη πρώτη φορά στη ζωή μου. Με τον Μαζωνάκη εδώ και δυο μήνες ανταλλάσσουμε γελοία εξώδικα και αγωγές, από εγωισμό και μόνο.

Ένα σχήμα χάλασε, δεν έγινε και τίποτα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα στον κόσμο. Νομίζω κάποια στιγμή θα σταματήσει όλο αυτό. Από μένα υπάρχει τρελός σεβασμός προς τα εκεί. Ελπίζω να λύσουμε το θέμα εξωδικαστικά. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά», ανέφερε αρχικά ο Σχοινάς.

Και συμπλήρωσε: «Δυο φορές πήγαμε να κάνουμε πρεμιέρα και ακυρώθηκε χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να το αποφασίσουμε μαζί. Ήμασταν δύο οι πρωταγωνιστές εκεί. Δεν έχουμε μιλήσει αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» συμπλήρωσε ο Σχοινάς.

Η σύζυγος του Σχοινά, Καίτη Γαρμπή είχε πει παλαιότερα για το θέμα (στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»): «Δεν έχω μιλήσει με το νυχτερινό κέντρο, γιατί η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι που μιλάνε οι δικηγόροι μας».

Όσο για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Μαζωνάκη, ανέφερε: «Ούτε κατά διάνοια. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Αυτά τα πράγματα με κάνουν τρελή. Αυτά ενόχλησαν και τον Διονύση, ο οποίος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και της ημέρας και της νύχτας, δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ και πουθενά. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο κάθε καλλιτέχνης».