Διπλός γάμος για την οικογένεια Μπέκαμ

Δημοσιεύθηκε: 9 Οκτωβρίου 2020 21:39
Διπλός γάμος για την οικογένεια Μπέκαμ

Είναι ένα από τα αξιολάτρευτα ζευγάρια του εξωτερικού και μάλιστα ο έρωτας τους είναι τόσο δυνατός που δεν θέλουν να περιμένουν να περάσουν χρόνια για να δεσμευτούν. Τα έκαναν όλα πολύ γρήγορα στην σχέση τους και όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η Νίκολα Πελτζ ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο καλοκαίρι στις ΗΠΑ. Δεν θα είναι όμως ο μόνος γάμος που θα κάνουν… Θα κάνουν έναν ακόμη γάμο στη Βρετανία.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι τα δύο αδέλφια του Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο 18χρονος Ρομέο και ο 15χρονος Κρουζ, ενώ το νυφικό της Νίκολα Πελτζ θα σχεδιάσει η περήφανη μητέρα Βικτόρια.

Ωστόσο σύμφωνα με τη Sun η 9χρονη Χάρπερ Μπέκαμ θα είναι η επικεφαλής παράνυμφος στο γάμο του αδελφού της Μπρούκλιν και της Νίκολα Πελτζ.

Οι δύο τελετές θα γίνουν η μία στη Φλόριντα, όπου ζει η οικογένεια της Πελτζ και η άλλη στο Cotswolds στο κτήμα των Μπέκαμ στη Βρετανία.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα είναι ο άνθρωπος πίσω από τις τελετές και αναμένεται να λάβει και το λόγο στη δεξίωση.

Μια πηγή είπε: «Ο Μπρούκλιν είναι απίστευτα κολλημένος με την οικογένειά του, τους γονείς του και τα αδέλφια του. Τα αδέλφια είναι οι καλύτεροι φίλοι. Αν και πολλοί πίστευαν ότι κουμπάρος θα ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν μπήκε ποτέ τέτοιο θέμα». Όσο για το νυφικό που θα σχεδιάσει η Βικτόρια Μπέκαμ… Μάλιστα, άνθρωπος από το περιβάλλον που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις επιμένει ότι θα είναι ένα μίνιμαλ νυφικό, ενώ η υπερήφανη μητέρα Βικτόρια έχει σκεφτεί να σχεδιάσει ακόμη και κοστούμι για νυφικό της νύφης της.

Στο γάμο αναμένεται να προσκληθούν όλοι οι διάσημοι φίλοι της οικογένειας Μπέκαμ, από την Λιβ Τάιλερ και τις πρώην Spice Girls, έως τον Έλτον Τζον, που είναι και νονός του Μπρούκλιν Μπέκαμ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Μπέκαμ αναμένεται να συμμετάσχουν στο κόστος του γάμου παρότι η παράδοση θέλει να τον πληρώνει το σόι της νύφης. Ωστόσο η ίδια πηγή αποκάλυψε: «Ενώ τα χρήματα μπορεί να μην είναι πρόβλημα, είναι όλοι ανένδοτοι ότι θα είναι ένας κλειστός γάμος, και μια πολύ οικία τελετή».