Διθύραμβος στην αρχαία Ελλάδα απ’ τους Dolce & Gabbana: Δύο χρόνια χρειάστηκαν για να μεταμορφώσουν ναό σε πασαρέλα (φωτογραφίες+βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 11/07/2019 15:00
Διθύραμβος στην αρχαία Ελλάδα απ' τους Dolce & Gabbana: Δύο χρόνια χρειάστηκαν για να μεταμορφώσουν ναό σε πασαρέλα (φωτογραφίες+βίντεο)

Εισέπραξαν ίσως το πιο ηχηρό και το πλέον παρατεταμένο χειροκρότημα στην καριέρα τους και όχι τυχαία. Δύο ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε το διάσημο ανά τον κόσμο δίδυμο των Dolce & Gabbana και το τιμ τους για να μεταμορφώσουν αρχαίο ναό σε πασαρέλα. Εννοείται, για την παρουσίαση της νέας του, υπερεντυπωσιακής κολεξιόν.

Πηγή έμπνευσης των Ιταλών ήταν η αρχαία Ελλάδα, ουχί η Ρώμη, κάτι που φρόντισαν να διευκρινίσουν εξ αρχής.

Με φόντο ένα μοναδικό σκηνικό, στην κοιλάδα των Ναών, έναν αρχαιολογικό χώρο συνολικής έκτασης δώδεκα χιλιομέτρων που εκτείνεται στο νότο της Αγκριτζέντο, της σύγχρονης πόλης του Ακράγαντα επέλεξε να δείξει την καινούρια του συλλογή ο  διάσημος οίκος.

Χρυσά βέλη, κίονες, δάφνινα στεφάνια, ολοκέντητες ζώνες, αγάλματα, αρχαϊκά ανάγλυφα που παρέπεμπαν σε αγγεία κόσμησαν τα πιο περίτεχνα ρούχα και αξεσουάρ.

ΤΙP

Όσο για τις προετοιμασίες για την κολεξιόν Alta Moda, ήταν χρονοβόρες και εξαιρετικά περίπλοκες, επισημαίνουν ιταλικά και άλλα διεθνή έντυπα. Άξιζε, όμως, όπως είναι ηλίου φαεινότερο, τον κόπο.

Grazie mille!

Ντονατέλλα Αδάμου 

 

 

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT