Η μητέρα της 21xρονης φοιτήτριας στη Ρόδο ξεσπάει: «Ο ελληνικός λαός να τους καταδικάσει με τον χειρότερο τρόπο»

4 Δεκεμβρίου 2018 17:20

Η ομολογία έφερε τον λυγμό. Τον σπαραγμό. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως οι δυο βασικοί ύποπτοι, ένας Αλβανός και ένας Έλληνας, που κρατούνταν και ανακρίνονταν από τις Αρχές, ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν την 21 ετών φοιτήτρια στη Ρόδο, η μητέρα της ξέσπασε μιλώντας στις κάμερες.

«Ήταν ζωντανό το παιδί όταν έπεσε μέσα στα κρύα νερά. Αλλά είχε εκείνη τη βραδιά τεράστια κύματα που της τσάκισαν το σώμα. Δεν ήξερα τίποτα για τους δύο ανθρώπους αυτούς. Αν ήξερα θα πήγαινα. Προφανώς ο ένας από τους δυο κάτι ήθελε να κάνει και είχε και τον συνεργό βοηθητικό. Και έκαναν ό,τι έκαναν και τη μετέφεραν τόσο μακριά. Δε μου λένε τίποτα οι φίλες της. Την περίμενα 16 Δεκεμβρίου. Είχε εισιτήριο να έρθει.

Να χάνεις με τον πιο τραγικό τρόπο το παιδί σου. Να μην το ζήσει μάνα και να μη το βιώσει μέσα στη ψυχούλα της. Έρημα τα πάντα. Έρημα. Το πουλάκι μου το όμορφο. Αυτό το παιδί το φάγανε. Το πουλί μου. Πάει η Ελένη μου. Όλος ο ελληνικός λαός να τους καταδικάσει με τον χειρότερο τρόπο. Όποια μάνα το έχει ζήσει αυτό να μην το ξαναζήσει. Να προφυλάξουμε τα παιδιά μας», είπε συγκινημένη, με σπασμένη φωνή η μητέρα της 21χρονης.