Δόμνα Κουντούρη: Σοκάρει με την αποκάλυψη για την εισαγωγή της στο Δρομοκαΐτειο (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 8 Μαρτίου 2019 17:09

Δόμνα Κουντούρη. Κάποτε νέα, όμορφη, λεπτή, με μια χαρακτηριστική βραχνάδα στη φωνή της, που την έκανε να ξεχωρίζει. Η τραγουδίστρια έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Fame Story 3». Στο πέρασμα των ετών, έκανε κάποια γκελ, επιτυχίες, αλλά, τελικά, τη χάσαμε. Επί μακρόν. Τώρα, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της και στα παραπανίσια κιλά. Μίλησε, όμως -ιδού το σοκ- και για την εισαγωγή της στο Δρομοκαΐτειο.

«Πήρα κιλά από τα φάρμακα. Το 2011 είχα μανιακό επεισόδιο. Ξέφυγα εντελώς. Έχασα τη λογική μου. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήθελα να περπατάω συνέχεια. Περπατούσα σε όλη την Αθήνα ξυπόλητη. Ήταν η απόλυτη υπερδιέγερση. Λες και όλα λειτουργούσαν στο μάξιμουμ. Ήμουν σε υπομανίες από το παρελθόν. Ας πούμε δεν κουραζόμουν. Μπορούσα να είμαι στο στούντιο μια εβδομάδα μόνο με καφέ και να μην κοιμάμαι. Το 2012 έπαθα μια καραμπινάτη μανία, γιατί είχε γίνει λάθος στη φαρμακευτική αγωγή και έπαιρνα μόνο αντικαταθλιπτικά.», τόνισε.

Το  Δρομοκαΐτειο

Πρόσθεσε, δε: «Θα το είχα αποφύγει. Πήγα στο Δρομοκαΐτειο. Έμεινα έξι μέρες. Τις πρώτες τρεις μέρες κοιμόμουν. Δεν θυμάμαι τίποτα. Στο Δρομοκαΐτειο είναι άθλια. Δεν είναι συνθήκες για ανθρώπους αυτές. Να είσαι καλά, εκεί μέσα θα τρελαθείς. Δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες ούτε για αυτούς που δουλεύουν, ούτε για αυτούς που κάνουν θεραπείες. Στις έξι μέρες μάζεψα τους γιατρούς, τους είπα πως δεν είμαι τρελή. Υπογράψτε να φύγω γιατί θα τρελαθώ. Αν δεν υπέγραφαν θα την έκανα. Θα δραπέτευε. Χάρη τους έκανα που ήθελα να φύγω».

Κοιτάζω παλιές φωτογραφίες

Όσο για την εικόνα της χθες και πώς βλέπει τον εαυτό της σήμερα είπε: «Κοιτάζω παλιές φωτογραφίες. Πριν κάτι μέρες είχα αρρωστήσει και είχα βρει ένα βίντεο και έβλεπα Fame Story. Γέλασα πάρα πολύ. Πέρασα πολύ ωραία. Εγώ πήρα τα κιλά λόγω φαρμάκων. Κάποια φάρμακα σου ανοίγουν την όρεξη. Σου προκαλούν ακατάσχετη βουλιμία. Όταν ήμουν αδύνατη, ένιωθα χοντρή. Τώρα που είμαι χοντρούλα, δεν νιώθω τόσο χοντρή. Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον εαυτό σου και να έχεις αυτά που θέλεις. Τα κιλά δεν είναι κάτι καλό. Γιατί δεν είναι καλό για την υγεία.  Όμως, ακόμη χειρότερο για την υγεία είναι να μην ευχαριστιέται το μέσα σου. Τώρα ευχαριστιέται το μέσα μου. Μαγειρεύω σπάνια».