“Πολιορκία” στον Donald Trump: Ο αθεράπευτος sex maniac, οι μαύρες ερωμένες, τα κολλήματα με πρώην – και άλλα “πικάντικα” (φωτογραφίες)

7 Ιουνίου 2019 22:00

Μετά το «Πυρ» και Μανία» η «Πολιορκία» και στο στόχαστρο ο Donald Trump βεβαίως. Ο συγγραφέας του του μπεστ σέλερ για τον Αμερικανό πρόεδρο και την άνοδό του στην εξουσία, την έκδοση του οποίου προσπάθησε λυσσαλέα να εμποδίσει ο Τραμπ, επανέρχεται  και τον «πυροβολεί» ανελέητα. Καταρχάς, μιλώντας για τα σεξουαλικά του «κολλήματα», τη «στύση» του, τις ερωμένες του. Πολλά πικάντικα για τον πλανητάρχη και όλα είναι εδώ.

Σε αυτά τα συμβάντα, μάλιστα, εμπλέκονται και άλλα άτομα, εκτός από τον Αμερικανό πρόεδρο, γεγονός που σημαίνει ότι ο συγγραφέας μπορεί να βρεθεί σύντομα αντιμέτωπος με «τσουνάμι» από μηνύσεις. Κι αν πολλάκις έχουν διαψευστεί απ’ τον Λευκό Οίκο όσα έχει γράψει… who cares?

trump-nikki
Ο Αμερικανός πρόεδρος με τη Νίκι Χέιλι

Μεταξύ άλλων, ο Γουλφ ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ είχε καυχηθεί κάποτε ότι η πρώην πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ,Νίκι Χέιλι του είχε κάνει στοματικό έρωτα, και ότι μετά από το συγκεκριμένο συμβάν η σχέση τους είχε καταστραφεί ανεπανόρθωτα, αφού η ίδια ήταν εξοργισμένη μαζί του.

Σε ένα άλλο απόσπασμα του βιβλίου, ο δημοσιογράφος αναφέρεται στην αδυναμία του Αμερικανού προέδρου για την «σοκολάτα», όπως ο ίδιος φέρεται να αποκαλεί σεξιστικά τις μαύρες γυναίκες. Ο Τραμπ, αναφέρει το protothema.gr, που έχει και το ρεπορτάζ, φέρεται να καυχήθηκε στον παρουσιαστή του Fox News Τάκερ Κάρλσον ότι «πλαγιάζει κατά καιρούς με μαύρες ερωμένες» για να «βάζει λίγη σοκολάτα στη διατροφή του».

Ο Αμερικανός πρόεδρος προχώρησε σε αυτήν την εξομολόγηση θέλοντας να δείξει ότι δεν είναι ρατσιστής, εξηγεί στο βιβλίο του ο Γουλφ. Στον ίδιο παρουσιαστή ο Τραμπ είχε πει επίσης ότι «μπορεί να έχει καλύτερα μαλλιά από εκείνον, ωστόσο ο ίδιος γ@@@ει περισσότερες γυναίκες».

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο βιβλίο στις «ατάκες» που έχει κατά καιρούς πει ο Αμερικανός πρόεδρος σχετικά με τις σεξουαλικές του επιδόσεις και τις κατακτήσεις του. Μεταξύ άλλων, ο Τραμπ φέρεται – κατά τον συγγραφέα – να έχει ισχυριστεί ότι «όχι μόνο δεν χρειάζεται Viagra, αλλά χρειάζεται χάπι για να θέσει υπό έλεγχο τη στύση του» και ότι πέφτει στο κρεβάτι μόνο με πανέμορφες γυναίκες.

Η εμμονή με στέλεχος του Λευκού Οίκου

Στο βιβλίο του ο Γουλφ αναφέρεται επίσης στην «εμμονή» που είχε αναπτύξει ο Τραμπ με την πρώην διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Χόουπ Χικς. Ο Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με τον συγγραφέα, έφερνε συχνά σε δύσκολη θέση την νεαρή γυναίκα ρωτώντας όσους την ήξεραν, ακόμα και μπροστά της, «ποιος π@@@ει την Χόουπ;». Τον «θαυμασμό» του Τραμπ για την Χόουπ συμμεριζόταν και ο γιος του, Ντόναλντ Τζούνιορ, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να τη ρίξει στο κρεβάτι παρόλο που τότε ήταν ήδη παντρεμένος.

Ο Γουλφ ισχυρίζεται επίσης ότι ο Τραμπ απάτησε την Μελάνια μετά την άνοδό του στο ανώτατο αξίωμα της χώρας. Ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν πήγε στο Μαρ-Α-Λάγκο, την εξοχική κατοικία του στην Φλόριντα, τα περασμένα Χριστούγεννα επειδή είχε συνάψει εξωσυζυγικό δεσμό με μια υπάλληλο του Λευκού Οίκου, της οποίας ωστόσο το όνομα δεν αναφέρεται.

trump-hicksΟ Ντόναλντ Τραμπ με την Χόουπ Χικς

Η καταγγελία

Επίσης, ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να παρείχε συμβουλές στον Ρόμπερτ Κράφτ, ιδιοκτήτη των Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς, για το πώς να την «σκαπουλάρει» από ένα σεξουαλικό σκάνδαλο που αφορούσε στις παράνομες επαφές του με ιερόδουλες, ενώ για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν είχε πει ότι είναι «ωραίος τύπος».

Χαρακτηριστικό είναι επίσης το ενδιαφέρον που είχε δείξει ο Τραμπ για την καταγγελία που είχε κάνει μια γυναίκα εις βάρος του Μπρετ Κάβανο, του υποψηφίου που είχε προτείνει ο ίδιος για το Ανώτατο Δικαστήριο. Όπως επισημαίνει ο Γουλφ, ο Τραμπ δεν «χόρταινε να ακούει» λεπτομέρειες για αυτήν την υπόθεση, ρωτώντας επίμονα λεπτομέρειες για το πώς συνέβη η σεξουαλική επίθεση, η οποία φέρεται να σημειώθηκε σε ένα φοιτητικό πάρτι, όταν ο Κάβανο ήταν ακόμα νέος.

seige