Δώρα Χρυσικού: «Δεν θα απέσυρα τις μηνύσεις και συγγνώμη να μου ζητούσε ο Κιμούλης»

Συντάκτης: Newsroom

21 Νοεμβρίου 2022 16:30

Δώρα Χρυσικού: «Δεν θα απέσυρα τις μηνύσεις και συγγνώμη να μου ζητούσε ο Κιμούλης»

Η Δώρα Χρυσικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και έκανε λόγο για τη δικαστική διαμάχη της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε σε όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης, ενώ σχολίασε και τις σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης την προηγούμενη εβδομάδα, για τον Γιώργο Κιμούλη, όταν τόνισε ότι έχει πάρει αγάπη από τον ηθοποιό.

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν άμεσα κάποιες εξελίξεις, διότι είναι αργές αυτές οι διαδικασίες. Δεν ξεκινήσαμε εμείς τη δικαστική διαμάχη, εμείς λάβαμε μία αγωγή, εγώ δύο μηνύσεις, η κυρία Δούκα επίσης. Οπότε εμείς με έναν τρόπο είμαστε αμυνόμενοι επιτιθέμενοι» δήλωσε η Δώρα Χρυσικού, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι σίγουρη πως στο τέλος θα δικαιωθούν.

«Είναι δικαίωμα κάθε συναδέλφου να εκφράζει την προσωπική του άποψη. Ο καθένας λέει αυτό το οποίο πρεσβεύει. Εύχομαι το θεατρικό βήμα του κυρίου Κιμούλη να είναι επιτυχές» ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός σε ερώτηση που αφορούσε στα πρόσφατα σχόλια του Θοδωρή Αθερίδη.

Σχετικά με το αν θα απέσυρε τις μηνύσεις εάν υπήρχε μία συγγνώμη από την πλευρά του Γιώργου Κιμούλη, η Δώρα Χρυσικού ξεκαθάρισε: «Δε νομίζω ότι υφίσταται κάτι τέτοιο. Η αλήθεια δεν έχει αποχρώσεις, είναι μία. Εδώ αμφισβητείται η αλήθεια, τα γεγονότα. Πρόκειται για ζωές ανθρώπων που πόνεσαν, στιγματίστηκαν και το έφεραν ως τραύμα. Ποια συγγνώμη;».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας της με τον ηθοποιό ανέφερε: «Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Έχω μία τάση να είμαι με τους καταγγέλοντες. Αυτή η θέση μου είναι αμετακίνητη».

Χρυσικού κατά Κιμούλη: Κατέθεσε μήνυση η ηθοποιός

Χρυσικού κατά Κιμούλη: Κατέθεσε μήνυση η ηθοποιός

Η Δώρα Χρυσικού κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη και άλλων ηθοποιών για ψευδή καταμήνυση και ηθική αυτουργία σε άλλες καταθέσεις, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Κιμούλης έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της ίδιας και του Νίκου Ψαρρά, αφού ήταν τα πρώτα άτομα που στάθηκαν εξ’ αρχής στο πλευρό της Ζέτας Δούκα, στη δικαστική τους διαμάχη.

Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της και αναφέρθηκε στην απόφασή της να κάνει αυτή την κίνηση.

«Είμαι καλά. Εγώ όλο αυτό το διάστημα έχω κρατήσει χαμηλούς τόνους, όπως και η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κι εγώ οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, να υπερασπιστώ την αλήθεια, δεν θέλω να φιμώνονται ούτε τα θύματα, ούτε οι μάρτυρες. Έχω και πείσμα και θέληση. Αυτή η δικαστική διαμάχη δεν έχει γίνει με δική μας πρωτοβουλία», είπε αρχικά.

«Ουσιαστικά εμείς έχουμε κληθεί να υπερασπιστούμε την αλήθεια μας και τους εαυτούς μας. Αυτή ήταν μία δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Γιώργου Κιμούλη και είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Αν με ρωτάτε, αν το έχω μετανιώσει, φυσικά και δεν το έχω μετανιώσει. Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ, αν δεν έλεγα την αλήθεια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο δικηγόρος της Δώρας Χρυσικού, ο οποίος έσπευσε να διευκρινίσει τις κινήσεις, στις οποίες προχώρησε η ηθοποιός.

«Η κυρία Χρυσικού κατέθεσε μια μήνυση για περισσότερα αδικήματα, τόσο σε βάρος του κυρίου Κιμούλη, όσο και σε βάρος διαφόρων προσώπων που κατά περίπτωση, συνέδραμαν με ψευδείς τους καταθέσεις τον κύριο Κιμούλη. Τα αδικήματα απλώς για να γνωρίζετε είναι ψευδής καταμήνυση, ψευδής κατάθεση από περισσότερα πρόσωπα και ηθική αυτουργία του κυρίου Κιμούλη στις ψευδείς αυτές καταθέσεις», εξήγησε.