Δώρα Πατσιώτη – Κώστας Φραγκολιάς: Το καυτό φιλί και η τρυφερή αφιέρωση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Αυγούστου 2022 11:00

Μία τρυφερή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insagram δημοσίευσε η Δώρα Πατσιώτη δείχνοντας πόσο πολύ ερωτευμένη είναι με τον Κώστα Φραγκολιά.

Η Δώρα Πατσιώτη είχε χθες, Δεκαπενταύγουστο, τα γενέθλιά της και φυσικά δίπλα της ήταν ο σύντροφός της, Κώστας Φραγκολιάς.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και συχνά αναρτά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή τη χθεσινή ξεχωριστή ημέρα, η Πατσιώτη εξέφρασε για ακόμα μια φορά, ανοιχτά την αγάπη της προς τον αγαπημένο της «ανεβάζοντας» σειρά φωτογραφιών, την οποία συνόδευσε με μία τρυφερή αφιέρωση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στη θάλασσα, όπου φαίνονται να ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Πατσιώτη έγραψε: «Να με χαίρεστε εσείς που μ’ αγαπάτε και είστε πολλοί! Σας αγαπώ έναν έναν ξεχωριστά! Οι ευχές σας γεμίζουν την καρδιά μου ❤️ @fragkolias Είσαι το πολύτιμο διαμάντι μου💎».

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Φραγκολιάς στάθηκε στο πλευρό της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχετικά την ανάρτησή της για τη Δανάη Μπάρκα, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο παρουσιαστής υπογράμμισε πως η Λατινοπούλου δεν άσκησε κριτική στην οικοδέσποινα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», Δανάη Μπάρκα. Κατά την άποψή του ο στόχος της ήταν τα εγκωμιαστικά σχόλια των χρηστών των κοινωνικών δικτύων για την εικόνα της.

«Η τοποθέτησή της είχε να κάνει καθαρά με θέμα υγείας. Αυτό πιστεύω ότι ήθελε να πει και η ίδια. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη.

Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει, να φοράει ό,τι θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει. Κι είναι κάτι που κι εγώ επευφημώ και θαυμάζω» ανέφερε αρχικά ο Φραγκολιάς.

Στη συνέχεια επικαλέστηκε δική του παλιότερη φωτογραφία όπου φαίνεται να κάνει σούζες με μηχανή χωρίς κράνος. Κατά τον ίδιο, βλέποντας το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, κάποιος θα μπορούσε να αναφέρει πως είναι «οδηγάρα» αλλά αυτό δεν θα σήμαινε πως ήταν σωστό και ασφαλές αυτό που έκανε.

Και πρόσθεσε: «Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν, αυτό νομίζω ότι σχολίασε. Είδατε πουθενά να αναφερθεί στο όνομά της, στο πρόσωπό της;

Στη φωτογραφία της Δανάης υπήρχαν σχόλια που επευφημούσαν μια εικόνα που δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο, ας το πούμε έτσι».