Δούκισσα Νομικού: Για ψάρεμα με τον γιο της, Σάββα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Ιουλίου 2022 19:15

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει το καλοκαίρι στο πλευρό της οικογένειάς της.

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία με τον γιο της, Σάββα ο οποίος φαίνεται πως αγαπάει το ψάρεμα.

Το μοντέλο, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, φωτογράφισε τον μικρό. Και λίγο αργότερα «ανέβασε» το σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram. 

Στη λεζάντα έγραψε: «Βγήκαμε για ψάρεμα».

Από εκεί και πέρα, σε επαγγελματικό επίπεδο, η Νομικού φαίνεται πως βρίσκεται σε επαφές με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι επέστρεψε στο προσκήνιο ένα όνομα που είχε ακουστεί έντονα στην αρχή αλλά μετά η φημολογία οπισθοχώρησε.

Ο λόγος για τη Νομικού, την οποία πιστεύουν πολύ στον ΑΝΤ1. Αυτός είναι και ο λόγος που άρχισε νέος γύρος συζητήσεων του σταθμού μαζί της.

Στο Μαρούσι, η ιδέα να μπει η Νομικού στο «Πρωινό» αρέσει πολύ. Κι αυτό γιατί ξέρει να αναλάβει τη στήλη με τα γυναικεία θέματα της εκπομπής και τα εμπορικά, ενώ κάνει… κλικ στους χορηγούς.

Επίσης, είναι ένα πρόσωπο «άκαφτο» τηλεοπτικά, με απήχηση στο γυναικείο κοινό και αγαπητό στον κόσμο. Άσχετα αν οι τελευταίες δουλειές της στην τηλεόραση δεν έκαναν «γκελ» στο κοινό.

Άλλωστε, όλοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους στην ελληνική τηλεόραση. Να σημειωθεί ότι η Δούκισσα έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοιο ρόλο στον «Όμορφο κόσμο το πρωί».

Η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν το «Super Makeover» στον ΣΚΑΪ.

Ο ρόλος της θα είναι συγκεκριμένος -αυτό θα ισχύσει πιθανότατα με όποια άλλη κυρία συμφωνήσει το κανάλι- και δεν θα έχει εμπλοκή στην υπόλοιπη θεματολογία στην εκπομπή.

Και από όσα έχουν γίνει γνωστά, η Νομικού δεν έχει πρόβλημα σε αυτό. Πάντως, ακόμη συμφωνία δεν υπάρχει. Ούτε και με κάποια άλλη.

Το deal όμως για την παρτενέρ του Λιάγκα δεν θα αργήσει να επιτευχθεί.