Δούκισσα Νομικού: η ιδαιτερότητα που την κάνει μοναδική

21 Μαρτίου 2022 20:15

Δούκισσα Νομικού: η ιδαιτερότητα που την κάνει μοναδική

Μια τρυφερή στιγμή από παιδικά γενέθλια μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού στον λογαριασμό της στο Instagram. Στη φωτογραφία αυτή πολλοί παρατήρησαν μια διαφορά στα χαρακτηριστικά της. Έτσι μίλησε για τη διαφορετικότητά της και πως την διαχειρίστηκε όταν μεγάλωσε.

Δούκισσα Νομικού: η ιδαιτερότητα που την κάνει μοναδική.
«Baby me ☺️
Αυτή η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν από (πολλαααααα😅) χρόνια στο πρώτο μου παιδικό πάρτι. Μπορεί να μην φαίνεται η χαρά μου γιατί δεν χαμογελάω πλατιά. Μιας που εκείνη την ημέρα είχε φύγει το πρώτο μου δοντάκι. 😁 Και δεν ήθελα να το καταλάβει κανείς από τους φίλους μου🙈
Ίσως γιαυτό μεγαλώνοντας έδωσα τόσο μεγάλη σημασία στο να έχω ωραία δόντια… Για να μπορώ να χαμογελάω λαμπερά και περήφανα. Άλλωστε η μόνη ηλικία που είναι γλυκό να είμαστε φαφουτάκια είναι όταν είμαστε μικρούληδες 😍»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

 

Η παρουσιάστρια μετά από αυτή τη δημοσίευση δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους followers της

Για τον λόγο αυτό έδωσε τις απαντήσεις της σε ένα story πάνω στην ίδια φωτογραφία και εξήγησε πως η μοναδικότητα του καθένα είναι πλεονέκτημα.

«Επειδή διαβάζω τα σχόλιά σας και οι περισσότεροι με ρωτάτε για τα μάτια μου, ναι έχουν διαφορετικό χρώμα το ένα είναι πράσινο το άλλο μπλε… Μικρή φαινόταν πολύ πιο έντονα τώρα όχι τόσο. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στη μόδα οι φωτογράφοι έκαναν photoshop για να είναι το ίδιο χρώμα δεν ξέρω γιατί το θεωρούσαν μάλλον “ελάττωμα”; Κάποια στιγμή τους είπα να σταματήσουν να το αλλάζουν. Πάντως άργησα να συνειδητοποιήσω ότι μας κάνει να διαφέρουμε είναι το πλεονέκτημα μας το να είμαστε μοναδικοί είναι η δύναμή μας. Μην προσπαθείς να κρύψεις ότι σε κάνει ξεχωριστό ανάδειξε το μην προσπαθείς να γίνεις όπως».