Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη αντίδραση μετά την επιστροφή της στον ΑΝΤ1

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Αυγούστου 2022 17:30

Την πρώτη της ανάρτηση ως νέο μέλος του ΑΝΤ1 έκανε η Δούκισσα Νομικού εκφράζοντας τη χαρά της για την επιστροφή της στο κανάλι.

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα καρέ από τη φωτογράφισή της για το κανάλι που έγινε σήμερα.

«Είμαι τόσοοοοο χαρούμενη που επιστρέφω στην τηλεοπτική μου οικογένεια» έγραψε στη λεζάντα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο ΑΝΤ1 είχε εκδώσει ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται πλέον στο δυναμικό του σταθμού.

Σε αυτήν αναφερόταν: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του.

Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1».

Η Νομικού θα είναι η παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό». Έπειτα από απουσία ενός χρόνου (και το «Super Make Over» στον ΣΚΑΪ), επανακάμπτει στην τηλεόραση.

Στον ΑΝΤ1 κατέληξαν σε εκείνη μιας και οι σχέσεις της παρουσιάστριας και του καναλιού είναι άριστες. Και οι προηγούμενες συνεργασίες τους άφησαν και στις δύο πλευρές τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Δούκισσα σε σύγκριση για παράδειγμα με την Ευαγγελία Αραβανή είναι πιο έμπειρη όσον αφορά τις πρωινές εκπομπές. Επίσης, στις συζητήσεις που έγιναν, δεν είχε κανένα πρόβλημα να είναι νούμερο 2 στην εκπομπή.

Αφού αυτός είναι άλλωστε ο στόχος έπειτα από την αλλαγή… κατεύθυνσης του «Πρωινού». Θα αναλάβει ψυχαγωγικές στήλες αφού το ενημερωτικό κομμάτι θα επιμελείται η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής.

Επιπλέον, πρόκειται για άφθαρτο τηλεοπτικά πρόσωπο αν και έχει κάνει πολλά πράγματα στην τηλεόραση.

Και το κυριότερο, είναι αγαπημένη των διαφημιζομένων. Αυτό είναι που μέτρησε περισσότερο από όλα. Και το χρίσμα τής δόθηκε χωρίς δεύτερες σκέψεις.