Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη συνάντηση με τους συνεργάτες της στο «Πρωινό» – Απών ο Λιάγκας

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Αυγούστου 2022 12:45

Μία ημέρα μετά την επίσημη ένταξή της στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινό», η Δούκισσα Νοικού συνάντησε τους περισσότερους από τους νέους συνεργάτες της και έκαναν την καθιερωμένη φωτογράφιση εν όψει της πρεμιέρας.

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού είδε  τους νέους συνεργάτες της στο «Πρωινό» στο Νέο Ηράκλειο όπου έλαβε χώρα η φωτογράφιση.

Ο μοναδικός που έλειπε ήταν ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος επέστρεψε αργότερα απ’ όλους από τις διακοπές του.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν η Φωτεινή Πετρογιάννη, ο Τάσος Τεργιάκης, η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Χθες ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την επιστροφή της Νομικού.

Το κανάλι του Αμαρουσίου εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται πλέον στο δυναμικό του σταθμού.

Σε αυτήν αναφερόταν: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του.

Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1».

Την πρώτη της ανάρτηση ως νέο μέλος του ΑΝΤ1 έκανε λίγες ώρες αργότερα Δούκισσα Νομικού εκφράζοντας τη χαρά της για την επιστροφή της στο κανάλι.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα καρέ από τη φωτογράφισή της για το κανάλι που έγινε σήμερα. «Είμαι τόσοοοοο χαρούμενη που επιστρέφω στην τηλεοπτική μου οικογένεια» έγραψε στη λεζάντα.

Η Νομικού θα είναι η παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό». Έπειτα από απουσία ενός χρόνου (και το «Super Make Over» στον ΣΚΑΪ), επανακάμπτει στην τηλεόραση.

Στον ΑΝΤ1 κατέληξαν σε εκείνη μιας και οι σχέσεις της παρουσιάστριας και του καναλιού είναι άριστες. Και οι προηγούμενες συνεργασίες τους άφησαν και στις δύο πλευρές τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Νομικού σε σύγκριση για παράδειγμα με την Ευαγγελία Αραβανή είναι πιο έμπειρη όσον αφορά τις πρωινές εκπομπές. Επίσης, στις συζητήσεις που έγιναν, δεν είχε κανένα πρόβλημα να είναι νούμερο 2 στην εκπομπή.