Δούκισσα Νομικού: «Καυτό» παρασκήνιο! Γιατί καθυστερούν οι υπογραφές με τον ΑΝΤ1

Συντάκτης: Newsroom

14 Αυγούστου 2022 10:00

Δούκισσα Νομικού: «Καυτό» παρασκήνιο! Γιατί καθυστερούν οι υπογραφές με τον ΑΝΤ1

Δούκισσα Νομικού ακούμε και Δούκισσα Νομικού δεν βλέπουμε. Μπορεί η συμφωνία της με τον ΑΝΤ1 να είναι δεδομένη, αλλά ακόμη περιμένουμε τις ανακοινώσεις από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί την εκλεκτή του ΑΝΤ1 για τη θέση της Φαίης Σκορδά. Όχι ακριβώς για τον ρόλο της στο Πρωινό, αφού από φέτος η εκπομπή εξελίσσεται σε one man show και ο… one man θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Αλλά για το ψυχαγωγικό κομμάτι που θα το αναλάβει εκείνη.

Η παρουσιάστρια κέρδισε στη στροφή όλες τις «αντιπάλους» της με την Ευαγγελία Αραβανή να είναι η τελευταία. Κι ενώ τα έχει βρει σε όλα με το κανάλι, ακόμη δεν έχουμε επισημοποίηση της συνεργασίας. Κι αυτό γιατί υπογραφές τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχουν πέσει.

Θα μου πείτε ότι είναι τυπικό το θέμα, έχουμε και Δεκαπενταύγουστο, οπότε θα πάνε για αμέσως μετά οι υπογραφές. Μπορεί και να είναι έτσι. Μπορεί όμως και να μην είναι και να υπάρχει εμπόδιο για τις υπογραφές.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μου επιμένουν ότι υπάρχει ένα θεματάκι που καθυστέρησε την ανακοίνωση. Και δεν ευθύνεται γι’ αυτό ούτε η Δούκισσα ούτε και ο σταθμός. Οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές και έχουν συμφωνήσει σε όλα. Ακόμη και για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα είναι διετές.

Το πρόβλημα προς το παρόν βρίσκεται στον Λιάγκα και στις απαιτήσεις του από τη Δούκισσα για να δώσει την έγκρισή του ως ο απόλυτος άρχων της εκπομπής. Η Δούκισσα θέλει να μπει στο Πρωινό και να αναλάβει το ψυχαγωγικό κομμάτι αλλά εκεί θέλει να κάνει κουμάντο εκείνη.

Μπορεί και όλη η καθυστέρηση να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Λιάγκας είχε εκφράσει την προτίμησή του στην Ευαγγελία Αραβανή και αυτή ήταν η πρότασή του στον ΑΝΤ1.

Για όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, η συμφωνία με τη Δούκισσα δεν θα χαλάσει. Και θα είναι στο νέο Πρωινό. Πάντως, η Νομικού μόνο αγχωμένη δεν είναι για επιστροφή στην τηλεόραση. Ούτε καίγεται. Και δεν πρόκειται να βάλει υπογραφή μόνο για να τη βάλει…

Ο μιντιάκιας