Δούκισσα Νομικού: Οι χρήστες του twitter τρολάρουν την είδηση της αποχώρησής της από το «Πρωινό»

Συντάκτης: Newsroom

24 Σεπτεμβρίου 2022 15:22

Δούκισσα Νομικού: Οι χρήστες του twitter τρολάρουν την είδηση της αποχώρησής της από το «Πρωινό»

Το θέμα που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media από χθες είναι αυτό της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», τρεις μόλις εβδομάδες μετά την έναρξή της.

Όλα άρχισαν χθες όταν η Δούκισσα Νομικού δεν εμφανίστηκε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα με τον ίδιο να δικαιολογεί την απουσία αυτή λέγοντας πως η παρουσιάστρια είχε άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησε η είδηση πως υπήρξε μια έντονη σύγκρουση ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές και έπειτα σύμφωνα με πληροφορίες αυτό οδήγησε την παρουσιάστρια στο να υποβάλλει την παραίτησή της

Από εκείνη την ώρα η είδηση έχει βρεθεί στο επίκεντρο με το όνομα της Δούκισσας Νομικού να είναι πρώτο στα trends του twitter.

Δούκισσα Νομικού: Μένει, τελικά, στο «Πρωινό»!

Αλλαγή δεδομένων στο «Πρωινό» αναφορικά με τη Δούκισσα Νομικού, η οποία φαίνεται πως τελικά θα παραμείνει στην εκπομπή αν και όλα έδειχναν ότι ήταν αποφασισμένη να αποχωρήσει!

Η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού είχε ξεκαθαρίσει την πρόθεσή της να σταματήσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό» έπειτα από μόλις δεκατέσσερις ημέρες, που ήταν πολύ δύσκολες για εκείνη.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 κινητοποιήθηκαν άμεσα και συζήτησαν ανοιχτά μαζί της. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατάφεραν να τη μεταπείσουν και έτσι θα συνεχίσει κανονικά στην πρωινή εκπομπή.

Οι φήμες φούντωσαν χθες όταν δεν εμφανίστηκε στο πλατό με αποτέλεσμα να υποθέσουν οι περισσότεροι ότι αποχωρεί, ενώ γινόταν λόγος για σύγκρουση με τον Λιάγκα.

Παράλληλα, υπήρχαν πληροφορίες για διακοπή της συνεργασίας της με την εκπομπή και απασχόλησή της σε άλλο πρόγραμμα του καναλιού.

Η παρουσιάστρια αρχικά ήταν ανένδοτη στο να αποχωρήσει. Εντούτοις φαίνεται πως άλλαξε γνώμη έπειτα από την κουβέντα που είχε με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1.

Πάντως, πηγές αναφέρουν ότι κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια ανταλλάγματα και μάλιστα γίνεται λόγος για μεγάλες αλλαγές από τη Δευτέρα όταν το «Πρωινό» βγει και πάλι στον «αέρα».

Το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, θα είναι κρίσιμο για την οριστική απόφαση της Νομικού και από το κανάλι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλίσουν πως δεν θα φύγει καθώς θέλουν να την κρατήσουν στο πόστο της.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Παρασκευής, η Νομικού απουσίαζε από τη θέση της, με τον Λιάγκα να ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι είχε μία άλλη επαγγελματική υποχρέωση.

«Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας. Έχει μία επαγγελματική υποχρέωση. Πάμε να ξεκινήσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr η Νομικού μετά από λίγες ημέρες στο πλευρό του Λιάγκα επρόκειτο να αποδεσμευτεί από την πρωινή εκπομπή αλλά όχι όμως από το κανάλι.

Πλέον, άπαντες αναμένουν τις εξελίξεις από τη Δευτέρα οπότε και εκτιμάται ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.