Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής – MD PD PhD Πλαστικός Χειρουργός

Δημοσιεύθηκε: 24/03/2019 15:53
Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής - MD PD PhD  Πλαστικός Χειρουργός

ΝΑΝΟ-ΑΥΞΗΤΙΚΗ

Η προσέγγιση που αλλάζει τα δεδομένα στην αυξητική στήθους

Η αυξητική στήθους είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις αισθητικής πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως και γίνεται κατά κανόνα με την τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης. Με την αυξητική στήθους μια γυναίκα αποσκοπεί στο να τονίσει ή και να φέρει σε ισορροπία το μέγεθος του στήθους της, αλλά ακόμα και να βελτιώσει το περίγραμμά του.

Τι είναι η Νάνο-αυξητική στήθους;

Η Νάνο-αυξητική είναι μια νέα προσέγγιση στην αυξητική στήθους, η οποία εγγυάται φυσικά και αρμονικά αποτελέσματα με ασφάλεια και σιγουριά. Η Νάνο-Αυξητική είναι μια καινοτόμος τεχνική με ενθέματα σιλικόνης τελευταίας γενιάς, σχεδιασμένα με νανοτεχνολογία, σε συνδυασμό με τον λεπτομερή προεγχειρητικό σχεδιασμό που απαιτείται για την ακριβή τοποθέτηση τους στον θώρακα.

Τι διαφορά έχει η Νάνο-αυξητική από την κλασική αυξητική στήθους;

Η Νάνο-αυξητική στήθους σε αντίθεση με την κοινή αυξητική:

  • χρησιμοποιεί ενθέματα με νανο-τοπογραφία στην επιφάνεια τους για ανάπτυξη μιας λεπτότερης κάψας (μεμβράνη γύρω από το ένθεμα), έτσι έχει μειωμένο πόνο και κίνδυνο αλλοίωσης του σχήματος με την πάροδο του χρόνου
  • προσφέρει εργονομικά ενθέματα, για γεμάτο άνω πόλο και φυσικό σχήμα στήθους
  • δεν εστιάζει απλά στο μέγεθος ή στον όγκο του ενθέματος, αλλά δίνει βάση στα ιδιαίτερα ανατομικά χαρακτηριστικά, και δίνει πρωτεύοντα ρόλο στο πλάτος, το ύψος και την προβολή του ενθέματος
  • περιλαμβάνει προσεκτικό προεγχειρητικό σχεδιασμό και περιλαμβάνει πολλαπλές μετρήσεις της ανατομίας του θώρακα και 3D προ-χειρουργική προσομοίωση
  • έχει μικρή τομή, χωρίς μετεγχειρητικό πόνο

Για περισσότερες πληροφορίες: www.perfectblue.com , Τηλ: 210 8958612

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής (MD, PD, PhD) είναι παγκοσμίως γνωστός για τις καινοτομίες του στην πλαστική χειρουργική και την αναγεννητική ιατρική.
Τώρα,
o γιατρός εισάγει στην Ελλάδα και στην Κύπρο μια νέα προσέγγιση στην αυξητική στήθους, την οποία έχει αναπτύξει σε συνεργασία με τους συναδέλφους του στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου και έχει εργάστει τα τελευταία 10 χρόνια.

Η μοναδική επιφάνειά των ενθεμάτων (Νano-Surface) προάγει μια πιο φυσική αλληλεπίδραση με τον περιβάλλοντα ιστό, επιτρέποντας τον καλύτερο εναρμονισμό με την κανονική κίνηση του μαστού. Όλα τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα, το μειωμένο κίνδυνο δημιουργίας σκληρού περιβλήματος γύρω από το ένθεμα (κάψα), λιγότερο πόνο και, όσο είναι δυνατόν, αναλλοίωτο σχήμα του στήθους με την πάροδο του χρόνου.

Τα εργονομικά ενθέματα που προσφέρει η Νάνο-αυξητική σε αντίθεση με τα στρογγυλά ενθέματα σιλικόνης της κοινής αυξητικής, έχουν μεν μια βασική στρογγυλή μορφή, αλλά υιοθετούν αυτόματα το πιο φυσικό σχήμα του δακρύου όταν τοποθετηθούν στο στήθος, με αποτέλεσμα την πιο φυσική εμφάνιση και αίσθηση. Επίσης, μια ακόμα καινοτομική λύση που προσφέρουν τα εργονομικά ενθέματα με συμπαγή γέλη σιλικόνης είναι ότι διατηρούν το στρογγυλό τους σχήμα και έχουν μεγαλύτερη πληρότητα στον άνω πόλο, χωρίς τον κίνδυνο περιστροφής του ενθέματος που έχουμε με τα κοινά ανατομικά ενθέματα.

Η 3D προεγχειρητική προσομοίωση βοηθάει τον χειρουργό να επιλέξει το κατάλληλο ένθεμα και επιτρέπει στον ασθενή να δει το αποτέλεσμα πριν από τη χειρουργική επέμβαση, τόσο σε στατική θέση όσο και σε δυναμική κίνηση.

Όλα τα παραπάνω διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και σε αρμονία με τα ανατομικά χαρακτηριστικά της ασθενούς. Η επιλογή του κατάλληλου ενθέματος είναι σημαντική για την αποφυγή επιπλοκών, όπως η διπλή φούσκα («double bubble») και η συμμαστία («kissing implants»).

Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής, MD PD PhD

Πλαστικός Χειρουργός

Τηλ: 210 8958612

www.perfect-blue.com