Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D. – Μοριακή Βιολόγος, Ολιστική Διατροφολόγος

5 Ιανουαρίου 2023 13:00

Κβαντική Βιοανάδραση για βέλτιστη υγεία

Βρείτε την αιτία που κρύβεται πίσω από το πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί μέσα από μία βιοπληροφορική τεχνολογία ευρέως φάσματος, παγκοσμίως αναγνωρισμένη, που χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς της υγείας και με τη βοήθεια μιας ιατρικής συσκευής που μπορούμε να μετρήσουμε την αντιδραστικότητα για περισσότερες από 12.000 διαφορετικές βολτομετρικές συχνότητες που καταδεικνύουν συγκεκριμένα στρεσογόνα τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την υγεία και την ευεξία μας. Οι ιατρικές συσκευές Κβαντικής Βιοανάδρασης είναι σε θέση να καταγράψουν τα αναλογικά ηλεκτρικά σήματα των οργανισμών και να τα μεταφράσουν σε χρήσιμες πληροφορίες μέσω πολύπλοκων αλγοριθμικών λογισμικών.

Αντιμετωπίζει περιπτώσεις όπως αυτοάνοσα, εκπαιδεύοντας τους μυς, κάνει σωστή διαχείριση του πόνου, το στρες, τις διατροφικές διαταραχές και συντελεί στην διαχείριση των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων και όλα αυτά με φυσικά μέσα και διατροφή, ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες και την βιοχημική σας ταυτότητα που είναι μοναδική.

Η Κβαντική Ιατρική Βιοανάδραση είναι σύμμαχος στην αντιμετώπιση του Covid 19 και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ επίσης μπορεί να θέσει τα θεμέλια για μια δυναμική υγεία σε όλα τα επίπεδα, σώμα, ψυχή και νου, θωρακίζοντας τον οργανισμό. Παράγοντες κινδύνου όπως το χρόνιο στρες, η έλλειψη άσκησης και η ακατάλληλη διατροφή μπορεί να οδηγήσουν σε αυξημένα ποσοστά χρόνιων ασθενειών όπως η παχυσαρκία, ο διαβήτης τύπου ΙΙ, οι καρδιακές παθήσεις και ο καρκίνος.

Η σωστή καθοδήγηση από έναν πιστοποιημένο ειδικό Κβαντικής Βιοανάδρασης μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μία κατάσταση ευεξίας.

Τι είναι όμως η Κβαντική Βιοανάδραση; Η Δρ. Βιολλέτα Αννίνου, αριστούχος Μοριακής Βιολογίας με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ολιστικής υγείας και κάτοχος δυο διδακτορικών, μιλά στο Ciao magazine για τις ευεργετικές ιδιότητες της Κβαντικής Βιοανάδρασης.

-Τι είναι η Κβαντική Βιοανάδραση, σε ποιες περιπτώσεις βοηθούν οι συνεδρίες και αν η μείωση βάρους μπορεί να επιτευχθεί μέσα από αυτές.

Είναι μια ευρέως εφαρμοσμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς υγείας π.χ. στο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα (EEG), το ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG) ή την μαγνητική τομογραφία (MRΙ). Η ιατρική συσκευή Κβαντικής Βιοανάδρασης είναι σχεδιασμένη για τον εντοπισμό, τη μείωση και την διαχείριση του στρες. Η ιατρική συσκευή δεν κάνει διάγνωση. Μόνο ο γιατρός μπορεί να κάνει διάγνωση. Ο ρόλος του γιατρού είναι η διάγνωση. Ο ρόλος του ειδικού Κβαντικής Βιοανάδρασης είναι να μειώσει το στρες της οποιαδήποτε διάγνωσης. Ο στόχος είναι να υποστηρίξει το άτομο για να διαχειριστεί το στρες που προκύπτει από τη διάγνωση που θα του κάνει ο γιατρός. Ο Αμερικάνικο Ιατρικός Σύλλογος (AMA) αναγνωρίζει ότι περισσότερο από το 85% όλων των ασθενειών προκαλείται από στρες και ψυχοσωματικές διαταραχές. Όταν το σώμα επιβαρύνεται από αδιαχείριστο ψυχικό και συναισθηματικό στρες το σώμα αδυνατεί. Αυτά τα στρεσογόνα είναι η αιτιακή ρίζα των ζητημάτων της υγείας μας. όταν το στρες από αυτά τα ζητήματα συσσωρεύεται, το σώμα συντρίβεται, νοσεί και ασθενεί. Μπορεί ακόμα να μετρήσει και τις διακυμάνσεις των συναισθημάτων και των νευροδιαβιβαστών.

-Τι ακριβώς κάνει η Κβαντική Βιοανάδραση;

Είναι ένα επαναστατικό σύστημα μέτρησης, το οποίο είναι ικανό να υπολογίζει πάνω από 65.000.000 bits βιο-ενεργειακής πληροφορίας του ατόμου, για να τον βοηθήσει να εντοπίσει στεσογόνους παράγοντες στο σώμα του και μπορεί να βρει την αιτία που προκαλεί άγχος και έχει καταγραφεί στην κυτταρική του μνήμη και στο DNA.

-Σε ποιους απευθύνεται η Κβαντική Βιοανάδραη και ποια είναι τα πλεονεκτήματά της;

Ο σκοπός της είναι η ολιστική βοήθεια σε συνανθρώπους, ώστε να έχουν βέλτιστη υγεία σε όλα τα επίπεδα – σώμα, νου και ψυχή- και παίζει ενεργό ρόλο στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων όπως τα αυτοάνοσα, οι χρόνιοι πόνοι, το στρες και οι διατροφικές διαταραχές. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στη μείωση του στρες και της υπερέντασης.

Τα πλεονεκτήματά της είναι:

Η δυνατότητα γρήγορης χαλάρωσης

Οι μυς χαλαρώνουν

Μείωση στην ένταση του πόνου

Βελτιωμένη γενική κατάσταση υγείας

Μείωση φοβιών

Αυξημένη νοητική διαύγεια

Μείωση εκφυλισμού των κυττάρων (γήρας)

Ενδυνάμωση ανοσοποιητικού συστήματος

-Μπορεί η Κβαντική Βιοανάδραση να βοηθήσει στο αδυνάτισμα και στην μείωση του βάρους;

Η παχυσαρκία και οι διατροφικές διαταραχές είναι γνωστό ότι μπορεί να προέρχονται από έντονο στρες, εργασιακό, οικογενειακό, διαταραγμένες προσωπικές σχέσεις, χωρισμούς, διαζύγια κ.λπ. Η Κβαντική Βιοανάδραση μέσα από επαναλαμβανόμενες συνεδρίες, εστιάζει στους παραπάνω παράγοντες. Μπορεί να καταφέρει την βελτίωση του ατόμου από το παρατεταμένου στρες.

-Συνδυαστικά με την Κβαντική Βιοανάδραση συνδυάζετε κάποια σημαντικά βήματα διατροφής. Ποια είναι αυτά;

Τα βήματα διατροφής που χρειάζεται να ακολουθήσει ένα άτομο για την μείωση του βάρους και του λίπους του, ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες και την βιοχημική του ταυτότητα, είναι:

1.Β.M.R- ΘΕΡΜΙΔΕΣ (body composition analysis)

2.Αποτοξίνωση, διατροφή του pH

3.Συνδυασμοί τροφών

4.Διατροφή και ομάδα αίματος (παίζει ένα 20% ρόλο στη διατροφή τους)

5.Διατροφή και μείωση του Candida

6.Αντικαρκινική διατροφή (Clean your DNA protocol)

7.Υπεραντιδραστηκότητα τροφών

-Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την Κβαντική Βιοανάδραση;

Γιατροί, ψυχολόγοι, φυσικοθεραπευτές, διαιτολόγοι, διατροφολόγοι και άλλοι θεραπευτές από ένα μεγάλο εύρος ειδικοτήτων, καθώς η ιατρική συσκευή Κβαντικής Βιοανάδρασης δίνει την δυνατότητα ανίχνευσης της αιτίας πίσω από τα συμπτώματά της.

-Πώς η Κβαντική Βιοανάδραση μπορεί να βοηθήσει επαγγελματίες αθλητές;

Η Κβαντική Βιοανάδραση έχει χρησιμοποιηθεί τόσο σε επαγγελματίες όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι επαγγελματίες της Κβαντικής Βιοανάδρασης λαμβάνουν σήμερα αναγνώριση παγκοσμίως για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων δουλεύοντας με Ολυμπιακούς αθλητές και επαγγελματικές αθλητικές ομάδες σε πρωτοπόρα στον αθλητισμό έθνη.

-Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ιατρική συσκευή Κβαντικής Βιοανάδρασης και σε παιδιά;

Ναι, γιατί τα παιδιά αδυνατούν να εκφράσουν προφορικά από τι υποφέρουν. Η συσκευή επίσης μπορεί να έχει προγράμματα με άριστα αποτελέσματα για προβλήματα συμπεριφοράς, π.χ. υπερκινητικότητα αλλά και βελτιωτικά προγράμματα εκμάθησης για διάσπαση προσοχής. Ο στόχος μας είναι: βέλτιστη μάθηση, καλλιέργεια και εξάσκηση.

Συνέντευξη-Επιμέλεια: Νίκη Μουσαμά

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D.

Μοριακή Βιολόγος, Ολιστική Διατροφολόγος

Ειδικευμένη στην Κβαντική Βιοανάδραση

youtube: Violetta Anninou

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δρ. Βιολέττα Αννίνου, Ph.D. - Μοριακή Βιολόγος, Ολιστική Διατροφολόγος