Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Μύκονο, εν όψει της άφιξης της κόρης του Trump με τον Κροίσο σύντροφό της

Δημοσιεύθηκε: 03/07/2019 19:00
Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Μύκονο, εν όψει της άφιξης της κόρης του Trump με τον Κροίσο σύντροφό της

Tiffany Trump. Είναι η «άτακτη» κόρη του πλανητάρχη. Και ετοιμάζεται να ταξιδέψει για ακόμη μια φορά στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και, αν και δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως οι ημερομηνίες. Όπως μεταφέρουν πηγές, πάντως, η άφιξή της αναμένεται εντός του Ιουλίου, όπερ σημαίνει -και έτσι είναι- πως ήδη λαμβάνονται δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. «Αστακός» γίνεται μέρα με τη μέρα το «ασπρονήσι».

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και οι ελληνικές αρχές οι οποίες θα γίνουν σκιά της κόρης του πλανητάρχη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη χώρα μας, βρίσκονται ήδη σε συναγερμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοu patkiout.gr, τα πάντα είναι έτοιμα για την άφιξη και την παραμονή της Τίφανι Τραμπ στη Μύκονο. Συνδετικός κρίκος της κόρης του πλανητάρχη με τη Μύκονο ήταν η Lindsay Lohan με την οποία κάνει πολύ καλή παρέα. Η χολιγουντιανή ηθοποιός έρχεται συχνά στη χώρα μας καθώς δραστηριοποιείται επαγγελματικά και συχνά φιλοξενεί φίλους της, τους οποίους και μυεί στην ελληνική διασκέδαση.

Η Τίφανι πέρασε και το περυσινό καλοκαίρι στο νησί των ανέμων και αυτό ήταν ένα ταξίδι που της άλλαξε τη ζωή καθώς ερωτεύτηκε τον Μάικλ Μπούλος, γιο δισεκατομμυριούχου με κατασκευαστική εταιρεία από τη Νιγηρία.

Η γνωριμία με τον Νιγηριανό Κροίσο

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο κυκλαδίτικο νησί, ερωτεύτηκαν παράφορα και πέρασαν μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ και την υπόλοιπη οικογένεια της Τίφανι την Ημέρα των Ευχαριστιών.

‘Όπως δηλώνει πηγή κοντά στο ζευγάρι: «Η Tίφανι είναι χαρούμενη που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κρατήσει τη σχέση της κρυφή από τον κόσμο. Τον παρουσίασε ήδη στην οικογένειά της, την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο Μάικλ είναι ένας πολύ ευφυής νεαρός άνδρας από μια σπουδαία οικογένεια. Δεν υπήρξε καμία αναφορά στο ατυχές σχόλιο του προέδρου για τα αφρικανικά έθνη».