Δυο κηπουροί με όραμα

Δημοσιεύθηκε: 2 Αυγούστου 2020 12:37
Δυο κηπουροί με όραμα

 

Δυο κηπουροί με όραμα

Ο Παναγιώτης  Κωστελένος και ο Δημήτρης  Ρεσβάνης,  αν και γνωρίστηκαν τυχαία, μόνο τυχαία δεν ήταν η συνέχεια. Η κοινή τους αγάπη για τους κήπους,  τους ώθησε το 2018 να αψηφήσουν την οικονομική κρίση που δεν είχε τελειώσει ακόμα και  να δημιουργήσουν  την εταιρία Green Landscape, με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την κατασκευή ξεχωριστών κήπων. «Κάποια πράγματα στην ζωή είναι πεπρωμένο,  Αυτό νομίζουμε ότι συνέβη και με εμάς».

«Η φιλοσοφία μας είναι οι κήποι μας να δίνουν αξία στο ακίνητο και όχι το αντίθετο».

Αν και είναι λίγα χρόνια στην αγορά, το ξεκίνημα ήταν  πολύ δυναμικό και  έχουν κάνει ήδη αισθητή την παρουσία τους σε μία επαρχία με  πολύ απαιτητικούς πελάτες  και πολύ ακριβές  οικίες . Όμως η φήμη τους γρήγορα ξεπέρασε τα όρια της επαρχίας: «Η εταιρία μας  εκτός από την επαρχία μας έχει αναλάβει δουλειές στην Ύδρα και στις Σπέτσες, περιοχές με πολύ ιδιαίτερους και απαιτητικούς πελάτες».

Το 2020 εν μέσο lock down κορωνοιού, κάνουν ένα βήμα παραπάνω και  δημιουργούν  το  Garden Shop, ένα κόσμημα στο κέντρο της πόλης του Κρανιδίου  ,  που άνοιξε τις πύλες του τον Ιούνιο  και έχει αποσπάσει τις θετικότερες κριτικές από τον ντόπιο και όχι μόνο πληθυσμό.  Σκοπός του, να προσφέρει ξεχωριστή ποιότητα σε  φυτά και υπηρεσίες  στον τοπικό πληθυσμό, να του γνωρίσει νέα φυτά και να του προτείνει  ιδέες και λύσεις για τους κήπους τους. «Ζούμε σε έναν υπέροχο τόπο που έχει 7 μήνες καλοκαίρι και είναι αυτονόητο ότι περνάμε πολύ χρόνο  στον κήπο. Άρα ένας εντυπωσιακός και λειτουργικός  κήπος δεν  πρέπει είναι πολυτέλεια για λίγους. Στόχος λοιπόν είναι  να αναβαθμίσουμε τον κήπο στο σημαντικότερο μέρος  της εκάστοτε οικίας και όχι απλά ένα μέρος της».

Στη μικρή διάρκεια λειτουργίας εκτός από τον τοπικό πληθυσμό το έχουν επισκεφτεί και αρκετοί από τους VIP  κατοίκους της περιοχής.

«Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, θέλουμε να εξελίξουμε τους κήπους μας, να πειραματιστούμε με νέα υλικά και φυτά, ώστε να τους δώσουμε μια μοναδική ταυτότητα, έτσι όταν κάποιος βλέπει κήπο μας να ξέρει ότι τον έχει κατασκευάσει η Green Landscape».

 

Περιφερειακός Κρανιδίου, Κρανίδι Αργολίδας, τηλ.: 2754029292email: [email protected], [email protected], [email protected]

www.greenlandscape.gr

Fb: Green Landscape

Instagram: garden_shop_kranidi

 

 

Δυο κηπουροί με όραμα
Δυο κηπουροί με όραμα
Δυο κηπουροί με όραμα
Δυο κηπουροί με όραμα