Δυσαρμονία και ένταση δημιουργούν προβλήματα τις σχέσεις

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Σεπτεμβρίου 2022 08:15

Το τετράγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Άρη στους Διδύμους επηρεάζει τις προσωπικές σχέσεις κυρίως σε ό,τι αφορά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Εσωτερική κόντρα και αναστάτωση έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση μας. Μικρές αφορμές και λάθη που σε άλλη περίπτωση δεν θα είχαν καμία σημασία δεν θα μείνουν ασχολίαστα και θα λειτουργήσουν αρνητικά.

Απαραίτητο είναι να είμαστε ψύχραιμοι και να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις και ξεσπάσματα με το πρόσωπο που αγαπάμε. Δεν θα είναι εύκολο να βρούμε την χρυσή τομή καθώς επί της ουσίας επιδιώκουμε να διαφωνήσουμε χωρίς να ξέρουμε τον ακριβή λόγο.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, όπως αναφέρει το σάιτ myastro αναδεικνύονται διαφορές με συναδέλφους και πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες. Εμμονές και επικριτική διάθεση θα ενοχλήσουν έντονα γι’ αυτό οφείλουμε να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε.

Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα μας απασχολήσουν σε προσωπικό επίπεδο. Καλό είναι να μην επενδύσουμε καθώς το πιθανότερο είναι να αντιληφθούμε αργότερα πως δεν μας ταιριάζουν πραγματικά.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και διευκολύνει την επικοινωνία κυρίως με πρόσωπα από τον στενό περίγυρό μας. Έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους που αγαπάμε και νιώθουμε ότι μπορούν να μας καταλάβουν.

Οι χαλαρές συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων δεν αποκλείεται να βοηθήσουν σε ζητήματα που μας απασχολούν έντονα αυτό το χρονικό διάστημα.

Το εξάγωνό της με τον ανάδρομο Δία στον Κριό βοηθά να αξιοποιήσουμε πιθανές ευκαιρίες στην επαγγελματική μας ζωή που θα ανοίξουν νέες διαδρομές για εμάς.

Αισιοδοξία και κέφι, αυτοπεποίθηση και δυναμισμός χαρακτηρίζουν κάθε μας κίνηση. Απαραίτητο είναι να μην αφήσουμε ανεκμετάλλευτες τις δυνατότητες που υπάρχουν γιατί αργότερα θα το μετανιώσουμε.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό δίνοντας μας την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα από το παρελθόν που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας.

Ίσως είναι η καλύτερη χρονική στιγμή για να ξεκαθαρίσουμε τη στάση μας και να λύσουμε πιθανές παρεξηγήσεις που επηρέασαν σχέσεις και συνεργασίες. Συναντήσεις με παλιούς φίλους και συνεργάτες θα μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από τις πιθανές δυσκολίες της ημέρας.