«Έχει τρύπιες τσέπες δεν τα πάει καλά με τα οικονομικά», λέει ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – Βίντεο

Συντάκτης: Newsroom

8 Φεβρουαρίου 2024 17:26

Για τον γιο του Χριστόφορο Παπακαλιάτη μίλησε ο πατέρας του. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, δεν τα πάει καλά με τα οικονομικά, ενώ αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία.

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης Παπακαλιάτης, έδωσε συνέντευξη σε εκπομπή του Creta TV και απόσπασμά της προβλήθηκε την Τετάρτη (7/2) στην εκπομπή «Ελένη» του MEGA.

«Θυμάμαι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά ή σχεδόν επαγγελματικά με την τέχνη. Αρχικά ήταν κολλημένος με το θέατρο της σχολής του Μωραΐτη, αλλά εγώ είχα άλλα όνειρα. Θεώρησα ότι καλό θα ήταν να σπουδάσει οικονομικά, για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και να μάθει πέντε πράγματα. Είχαμε πάει μαζί στη Βοστώνη, αλλά αυτός με κορόιδευε», είπε.

«Τότε έπαιζε τους “Μήτσους” και όταν είδε ότι αυτό προχωράει μου λέει “Ρε μπαμπά, αν θα φύγω τώρα και χαθώ 4-5 χρόνια από το προσκήνιο, θα χαθώ. Οπότε νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με τα οικονομικά, τα οποία ούτως ή άλλως δεν τα πολύ πάω καλά”. Ο Χριστόφορος έχει τρύπιες τσέπες δεν τα πάει καλά», υπογράμμισε ο πατέρας του δημιουργού της σειράς Maestro.

Αναφερόμενος στο πώς ο γιος του αντιμετωπίζει τη φήμη του, ο Μανώλης Παπακαλιάτης σχολίασε: «Οπότε τότε ξεκίνησε την καριέρα του. Για όλα τα παιδιά μου είμαι υπερήφανος. Έχουν βγει καλά παιδιά, εντάξει, ο Χριστόφορος, έχοντας αυτή τη δημοσιότητα θεωρώ ότι είναι και αυτός ένα πάρα πολύ καλό παιδί, προσγειωμένος. Δεν έχει καβαλήσει το καλάμι και ένας πατέρας με τη σταδιοδρομία του Χριστόφορου δεν μπορεί παρά να είναι περήφανος».